|
Teyp Aux Usb Takılırmı ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
valla hocam hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Bende düşünüyordum bunu sonra başka bir ürün buldum linteki ürün baya bir güzel oldu. ARaçta bluetoot yoktu hemde o olmuş oldu hemde konuşma olayı sıkıntısız ve problemsiz karşı. Hemde telefondan istediğim müziğide açabiliyorum ses kaliteside gayet yeterli. https://tr.aliexpress.com/item/Universal-3-5mm-jack-Bluetooth-Car-Kit-Hands-free-Music-Audio-Receiver-Adapter-Auto-AUX-Kit/32823607831.html?spm=2114.13010708.0.0.WTJVQt
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
hayrat
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2015 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayır ise yaramaz.sadece usb çıkışı olan müzik çalan cihazlar icin ipod gibi mesela sesi auxa gondermeye yarar.flas diski okumaz. |
||
emrah_860
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Tamam bilgiler için teşekkür ederim.
|
||
£MY__
|
||
emrah_860
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
|
Hocam sizin dediğiniz bluetoot ben ondan aldım ama ses hiç karşı tarafa gitmiyordu benim istediğim araçımda usb girişi yok onu istiyorum ama böyle biraz orijinal olsun istiyorum bu çakmaklıklara takılandan falan değil yani öyle bir aparak varsa eğer
|
||
£MY__
|
||
Aslan besleyici
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2019 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aslan besleyici
|
|
https://www.facebook.com/karatutlu/videos/10217256457301636/
bir bakın bakalım bnuda benim icadım arkadaşlar
|
||
Aslan besleyen yemini düşünmezzzz.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |