|
Bipper |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
_BORZ_
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2012 Konum: bipper Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2012 Saat 23:26 |
2012 model bipper family aracı alalı daha 4 gün oluyor, yaşadığım şehirde peugeot bayisi olmadığı için aracı başka bir şehirde ki bayiden aldım, cumartesi günü aracımı teslim aldım hiç bir sorun problem yok gibi görünüyordu bayiden yaklaşık 90 km kadar uzaklaştıktan sonra sağa tam menevra yapmam gerekti ve dreksiyonu sağa doğru çevrince oldukça yüksek şekilde bir cızırtı sesi gelmeye başladı, sesi duyunca bir kaç kez daha denedim ve sesin bazen gelip bazen gelmediğini anladım, hemen bayiyi aradım servise yönlendirdiler servis yetkilisi haklı olarak aracı görmesi gerektiğini söyledi ancak ben tekrar geri dönmedim aracı getirdim şimdi ses bazen geliyor bazen gelmiyor bazen sağa çevirince bazen sola çevirince aynı ses geliyor bir kaç kişi bu sorunun bipper larda çoğunlukla olduğunu, sesin direksiyon pompasından geldiğini, manevra yaparken dreksiyonu tam kırmamam gerektiğini zamanla bu sesin kesileceğini söyledi, hem bulunduğum şehirde servisin olmaması nedeni ile servis için gidiş geliş 400 km yol yapıcak olmam, hemde 4 günlük arabayı servise götürüp sağını solunu söktürmek çok can sıkıcı geliyor, bahsettigim sorunun ciddi bir sorun olup olmadığı servise götürüp götürmemem gerektiği konusunda fikri olan varsa bilgi verirseniz sevinirim.
|
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Öncelikle kendinizi tanıtırsanız hem size nasıl hitap edeceğimizi hemde nerede ikamet ettiğinizi bilir daha iyi yönlendirme yaparız. Hidrolik arabaların %80'inde aynı sıkıntı mevcuttur, hidrolik araçlarda direksiyon zorlanmaz tam kırma durumunda benim bildiğim. Aracınız hayırlı olsun bu arada takmayın fazla.
Düzenleyen ibrahim YILDIZAK - 01 Mayıs 2012 Saat 23:34 |
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
_BORZ_
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2012 Konum: bipper Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim İbrahim bey İsmim Şamil, Erzincanlıyım aracı Erzurum dan aldım serviste Erzurumda bazı arkadaşlar direksiyon pompasında sorun vardır ileride daha ciddi sorunlar olur diyor bazıları da sorun olmaz zamanla kesilir ses diyor serviste araç gelmeden hiçbir şey söyleyemeyiz diyor bende kararsız kaldım açıkçası.Ciddi bir sey olmadığına kanaat getirsem sesin gelmesi o kadar önemli değil aslında.
|
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Benim çalıştığım şirkete 2012 model ford transit aldılar 6 adet daha önce de transit kullandığımdan biliyorum geri vites'te tam kırdığında direksiyonu 1km ileriden duyulabilecek bir uğultu çıkar hiçkimse çözemedi bazı sorunlar çıkıyor 2012 model arabalarda "0" km aracın pompasında sorun olacağını sanmıyorum en fazla direksiyon pompasında sorun varsa garantilidir değiştirirler.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
KırmızıŞeytan
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
|
Öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun :)
Bahsetmiş olduğunuz sıkıntı yaklaşık 3 gündür bende de var şanzıman yağı değiştirmek için servise gittiğimde bu sorun yoktu daha sonra oldu ustama gösterme şansım olmadı ne yazık ki ama sürekli biniyorum bi sıkıntı yok ses dışında benimde aklıma direksiyon pompası geldi fiyatları 475-500 arasında sorun pompadan değildir diye dua ediyorum her gece :) bi kaç gün sonra servise gidicem motor bakımlarım için sorun çözümlendiğinde sizlerle paylaşırım.Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız...
|
|
Peugeot 2002 206 XT 1.6 16V 5 Kapı OV Zavoli Lpg 'ibrahim
|
|
_BORZ_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sagolun teşekkür ederim.Ses gelmeye devam ederse benim de servise götürmekten başka çarem kalmayacak sanırım hayırlısı artık. |
|
KırmızıŞeytan
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
|
sert kullanmadığın sürece bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.
|
|
Peugeot 2002 206 XT 1.6 16V 5 Kapı OV Zavoli Lpg 'ibrahim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
@_BORZ_ kendinizi tanıtınız..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |