|
QuikSilver Çamurluk Kuşağı - Ai Formatında |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tlp
2. Vites 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2013 Saat 15:32 |
Arkadaşlar
Bilindiği üzere Quicksilver modellerinde çamurluk ve kapılarda özel quiksilver kuşağı var Çamurluk değişiminde yada işlem görmesinde bu kuşak haliyle gidiyor ve sadece kapıdakide kötü duruyor Geçenlerde 50 TL ye gittim aldım (çok paraymış lanet şey) Kapıya yapıştırdım çamurluktakini taslağını çizerim diye yapıştırmamıştım Bi reklamcıya taslağınıda çizdirdim.Gerçi reklamcı kapıdakinide çizerdik dedi ama yapıştırmış bulundum Gri 3M Reflective Sheeting folyoya kestirdinizmi orj gibi oluyo.Başka folyo yaptırırsanız renk tutmaz bilginiz olsun Orj yapışkanın arkasında bu bilgi var.Gümüş fosforlu (gri renk üzerine beyaz fosfor) olarak geçiyo reklamcılarda Formatını sizlerle paylaşıyorum https://hotfile.com/dl/232194493/acad1ee/Quiksilver_amurluk_Kua.rar.html |
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 quick cilere süper paylaşım.. teşekkürler..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |