|
1.4 dizel 307 ye olurmu? (jant) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Düşünüyorum ama 18 olması daha bi düşündürüyor beni jantlar hafif diğerlerine göre yoracağını pek zannetmiyorum.Konfor kaybıda olacaktır oda kabülüm ama davlumbaza felansürterse uğraştırır tek korkum o dikkatli kullandıktan sonra ön takımada çok zararı dokunmaz heralde
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Buradan Gördüğüm Kadarıyla 17 inc Olması Lazım |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
17 gibi duruyor ama kesin birşey söylemek zor resimden
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tamamda Kardeşim; Bu İlandaki Janta Zaten Senin Aracına Uymazki Neden Diyeceksin... İlandaki Jant Bijon Aralığı 4x108 Olması Gerekir. Bu İlandaki 4x100 Bijon Aralığı... Sen Kafandan 18 İnc Boyutunu Çıkar Bence çok Büyük Olur. Araç 1.4 HDİ 70 Beygir 307 Aracın Canına Okur O Jantlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
4*108de yazıyo Albayım 8 delikli oluyo bu jantlar sanırım uyuyomuş bunu almasamda buna benzer birşey alıcam 17ye kadar denk felan gelirseniz haberim olsun ama öncelik 2.el hem lastiği hem jantı bu fiyatlara halletmem lazım öğrencilik malum :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tamam Kardeşim Gözüme Çarparsa Haberdar Ederim Seni...
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |