|
106 LAMBO DOOR |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2011 Saat 18:33 |
ARKADAŞLAR 106 XR ARACIMA LAMBO DOOR DÜŞÜNÜYORUM AMA FİYAT KONUSUNDA BAYA FARKLILIKLAR VAR.
LAMBO KAPILARI OLAN ARKADAŞ VARMIDIR KULLANIŞLIMIDIR BU KONULARDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ VE 106 YA OLURMU YOKSA BOŞUNA ZAMAN VE PARA KAYBIMI OLUR ...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Oluyor 106'ya, benim bir arkadaşın öyleydi, çok kötü bence, kullanışsız, bir de sokakta falan açtınmı millet dalga geçiyor.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
internette bakıyorum fiyatlar çok farklı kimi 1000 tl diyor kimi 300 tl birde bir arabada gördüm sanki kapı havadayken kopacakmış gibi duruyor bende sizin fikrinizi alayım dedim çünkü bu devir de
1000 tl + işçilik baya yüksek para nasıl olur ???
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ya zevk meselesi tabi ama ondan önce yapılacak çok şey var bence..
|
|
xdesign
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim bence boşver. 106 ufak araç çok sırıtır. Lambo door'u ya V-tec'in olacak ya da McLaren'in (zaten var onda :) ). H.back arabaya olmaz. Tabi yine de yaptıracam dersen kalitelisi 1000 TL'den aşağı olmaz.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
307P
1. Vites 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İşçilik sağlamsa bir şey diyemem de onun dışında bulaşma bence..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tam karşımda cıvıc war o yapmış ve çok hoş olmuş acaba dedim bendede olurmu die .
ama tabi sizinde düşüncelerinize saygım war....
olmazsa olmaz ...
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
106 orjinal güzel gereksiz birşey lambo door modasıda geçti artık onların
|
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-lambo-doors-gti-honda-takasli/detay
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
106 ya herşey yakışır abicim o bir efsane
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |