|
306ya ofsetli jant ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
AhmetKondi
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2016 Konum: İstanbul - Şile Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetKondi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2016 Saat 19:51 |
arkadaşlar 306 platinum alıcam yakında ofsetli jant takmayı düşünüyorum büyük ihtimal 16 inç 8-9 ofset viper yada 16 inç 9-10 ofset schmidt jant takıcam ama aklıma bi soru takıldı bu jantların takılı olduğu araçların hepsinin arka çamurluk ağzı açılmış. ben okadar basmayı düşünmüyorum ama araç basık olacak yinede çamurluk ağızlarına dokunmadan bu jantları taksam bi sorun yaşarmıyım yoksa sadece görüntümü ?
|
|
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Acmak gerekebilir bu kadar basik olmasada esneme sirasinda yada biri binince yanaklar surtme yapar yuksek ihtimal diye dusunuyorum
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
AhmetKondi
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2016 Konum: İstanbul - Şile Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetKondi
|
bunu engellemek için inç ve ofseti düşürmekmi lazım ?
|
|
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Evet yada bi sekilde esnemeyi engelliceksiniz resmen takoz gibi olcak yani
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
AhmetKondi
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetKondi
|
açtırıcaz galiba öyle gözüküyor boyaya zarar vermeden açan varmıdır acaba?
|
|
UBBozoKK
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: ZONGULDAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Alacagınız jantın et degerlerını bılmenız gereklı aracınıza uyumlu olabılmesı ıcın et degerlerını hesaplayarak lastık ebatınızı jantın ofsetını ona gore dogru ET yı bulabılırsınız
|
|
OTO GÜVEN ZONGULDAK
YOKOHAMA LASTİKLERİ BÖLGE BAYİİ Jant - Lastik - Akü - Balata - Motor Yağları 2000 MODEL 1.6 PEUGEOT 306 XT KLİMA - SUNROOF - ÇİFT AİRBAG - OTOMATİK CAMLAR - MANUEL |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |