|
308 Jant ve Lastik |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
6okhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2014 Saat 18:29 |
Selamın aleykum. Arkadaşlar 1 sene önce aldığım 0 308'imin jatlarını buyuttugumden dolayı orjinal jant ve lastiklerini satmayı düşünüyorum. Amacım depoya kaldırmaktansa baska arkadaslarımın işi görülsün bu yüzden fiyatı gayet uygun yazdım jantlar temiz kullanılmıştır isteyen arkadasım gelir görebilir. Jantlar asla tamir ve boya görmemiştir. İsteyen istediği yere baktırabilir. Jantlar orjinaldir. Alana ve satana şimdiden hayırlı olması dileğiyle. İyi forumlar.. Fiyat:550 TL Azda olsa pazarlık payı vardır..
Düzenleyen 6okhan - 18 Ağustos 2014 Saat 18:53 |
|
emkocer
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba,
bende 2008 model 308 var. tesaduf oldu, uzerinde kis lastikleri oldugu icin 4 mevsim ile degistirmek istiyordum ve bugun birkac lastikciden fikir aldim. jantlari da boyatmayi dusunuyordum ama uygun olursa degistirmek daha mantikli. detay verir misiniz lastik ve jantlarla ilgili, kac km kullanildi, hangi yila ait, marka, model, tip vs.. tesekkurler |
|
6okhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,
Bizdede 2008 ve 2012 model 308 var. Jantlar ve lastikler 1 senesini yeni doldurdu. Jantları elimden geldiğince temiz kullandım arabamın jantlarını büyüttügümden dolayı satıyorum bu lastikler 4 mevsim zaten michell 205/55/R 16 30 bin kullanıldı en az bi 20 25 bin daha gideri var isterseniz gelip gorebilir jantlar ne tamir nede boya gördü istenildiği yere gösterebilir. Fiyatı uygun yazmamdaki amaç ise başka bir arkadasımın işi görülsün yoksa depoya kaldırıcam zaten. Detaylar için: 541 543 91 61 iyi geceler..
Düzenleyen 6okhan - 19 Ağustos 2014 Saat 00:57 |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı Satışlar...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |