|
306 Farklı jant çapı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
daniel07007
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2018 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı daniel07007
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2018 Saat 18:45 |
Arkadaşlar Peugeot 1998 306 griffe aracını aldım. Yalnız 3 jant 15 inc 195 50 15 lastik kullanıyor. Bir tanesi ise 14 inc jant var. Ben bu 14 lük janta kaçlık teker takarsam diğer tekerlerle dengeleyebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
|
|
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
Hiçbir lastik ebadı yola o ölçünün tutacağını sanmıyorum. Muhakkak eksi veya artı denklik bozulur.bir şekilde 14 olanı da 15 yapın
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
195 50 R15e kıyasla
195 55 R14 -%1 195 60 R14 +%2.3 Kullanılabilir ancak ben de tavsiye etmeyeceğim zor durumda değilseniz.. |
|
daniel07007
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2018 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı daniel07007
|
Çok teşekkürler arkadaşlar. 15 lik kara jant almaya karar verdim.
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Lastik ve Jant ebatları birebir aynı olması gerekir. Hatta eski yeni lastik farkı bile büyük sorunlar teşkil eder. Her türlü kaza belaya yol açar böyle bir ihmalkarlık.. seyir halinde olduğunuz yol ile teması olan tek unsurun lastik olduğunu hatırlatır, kazasız belasız sürüşler dilerim |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |