|
anlamadıgımdan yardım lastık ebadı uyumu lutfen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hakan6200
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2013 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakan6200
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2013 Saat 10:42 |
arkdaslar 14 ınc orjınal jantlarım var arabamda 15 ınc cc jantalcam fakat bu janta nasıl bır lastık almalıyım ebatı ne olmalı 5 cm lık yay alcam sorun olusturmuycak bır lastık ve lastık uygun fıyata 400 tl gecmemek uzere tavsıye edebılcek varmı ebatları yazarsanız sevınırım konforlu olsun yol tutan bır lastık
|
|
howard
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
400tl işin zor bu bir. ikinciside hem konfor hem yol tutuşu 5cm'lik yayla aşırı zor konfor demek lastikte yanak demek şimdi yanaklı bi lastik aldığındada 5cm yay diyorsun sürtme yapar. ayrıca 15 yapıcana 16yap bari bişeye benzesin. 16" jant seçenekte çok ek olarakta 195/45/16 spor lastik kullan. ben gayet memnunum çarpma sürtme sekme yok :) dediğim gibi 400tl işin zor ben tekini 175tl'ye aldım
|
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
tlp
2. Vites 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araban ne bilmiyorum ama peugeot markasının önerdiği (benim kapı eşiğinde yazan) 195/55/15 ebatlarında lastik
Ben bu ebatlarda kullanıyorum 5 cm yay artı 2 cm daha indirilmiş halde sürtme v.s. olmuyor Verdiğin fiyatlarda bulman biraz zor,çıkma lastik bakman gerekebilir |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |