|
Peugeot 3008 2015 sorunlarım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ibanezjs1200
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibanezjs1200
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2022 Saat 18:18 |
Selamlar. Peugeot 3008 2015 model eat6 şanzıman bluehdi euro 6 motor allure paket aracım var.
İlk sorum otomatik cam ile alakalı. Sadece sürücü tarafında sorun yaşıyorum. Diğer camlarda sorun yok. Tek dokunuşla kapatma özelliği cam açıkken kapatmak istediğimde çalışmıyor ama cam kapalıyken açmak istediğimde çalışıyor. Bu sorun için tuş mu değişmesi gerekiyor ? Diğer sorum ise arkadaki ayak altı yerleştirme bölmeleri. Sol taraftaki kapakta problem var. Üzerine muhtemelen dikine başınç geldi. Kapak üzerine biraz yük gelirse içine çöküyor. Sağ taraftakinde problem yok. Biraz araştırdım ve bu sorunu yurtdışında da yaşayan insanlar olmuş. 2 mm alüminyum levha ile daha sağlam hale getirmişler. Kapağı sıfır olarak almak istesek muhtemelen çok pahalıya gelecektir. Bu sorunu yaşayanınız oldu mu ? Nasıl çözdünüz ? Netten bulduğum görselleri paylaşacağım.
|
|
KaraKurba
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KaraKurba
|
Camın kodlanması gerekiyor. Kolay iş. Parça gerekmez. Şöyle: cam tam açıkken açma düğmesine 10sn basılı tutun. Sonra bırakıp yukarı çekin ve cam tamamen kapandıktan sonra yine 10sn düğmeyi bırakmayın. Bu kadar. Sorun düzeldi mi!
|
|
ibanezjs1200
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibanezjs1200
|
Maalesef düzelmedi.
Edit : Bugün tekrar denedim ve bir süre sonra çalıştı. Akü şarj durumu ile de alakası var sanırım. Düzenleyen ibanezjs1200 - 27 Mart 2022 Saat 20:26 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peki hocam kumandada kilit düğmesine basınca bütün camlar kapanıyormu. Eğer kapanıyorsa kodlama sıkıntı yok. dediğiniz gibi akü zayıf olduğu için olabilir. zemin kapaklarına gelince bir plaka kestirmek daha mantıklı gibi geliyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ibanezjs1200
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibanezjs1200
|
Selamlar. Aracımın akü yeni değişmişti 9 ay kadar oldu yani. Ama aracı fazla kullanmadığım için mi oldu bilemiyorum. Aracı bir süredir aktif kullanıyordum. Şarj oldu sanırım. Kodlama yaptım ( kitapçıkta yazan şekilde de denedim ) düzelmemişti ama sonra biraz daha sürdükten sonra çalışıyor mu diye denedim. Çalışmaya başladı. Şu an 4 camda da sorunsuz olarak çalışıyor.
Uzaktan kumandadan 2 saniyeden uzun süre kilit tuşuna bastığım zaman da 4 cam da kapanıyor.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O zaman sıkıntı yok hocam. muhtemelen uzun süre aracı kullanmayınca akü zayıfladı şarj olmadığı için şimdi toparlayınca sorun kalmadı demekki. bununla geçmiş olsun. inşallah başka bir sıkıntı olmaz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ibanezjs1200
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibanezjs1200
|
Teşekkür ediyorum. Sağolun.
Arka yolcu saklama kapakları için pleksi de yaptırmış bir arkadaşım. Bana alüminyum daha mantıklı geldi ama.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |