|
PEUGEOT 3008'ÝN YOL BÝLGÝSAYARI GÜNEÞ'DE SÝLÝNÝYOR |
Yanýt Yaz |
Yazar | |
higcm3008
1. Vites Kayýt Tarihi: 25 Aðustos 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Deðil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanýt Yaz
Alýntý higcm3008
Bu mesaj kurallara aykýrýysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamaný: 25 Aðustos 2014 Saat 17:55 |
ARKADAÞLAR BU YILIN BAÞINDA ARACIMI SATIP YENÝ VE GENÝÞ 2009 MODEL PEUGEOT 3008 ALDIM. ARACIMDAN GAYET MEMNUNUM FAKAT ARAÇ GÜNEÞTE DURDUОUNDA YOL BÝLGÝSAYARININ BAZI KISIMLARININ SÝLÝNDÝÐÝNÝ FARK ETTÝM NE YAPMAM LAZIM ACÝL YARDIM LÜTFEN
|
|
impertore
1. Vites Kayýt Tarihi: 07 Þubat 2012 Konum: ÝSTANBUL Durum: Aktif Deðil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Yanýt Yaz
Alýntý impertore
|
merhaba,
Yol bilgisayarýnýn arkasýndaki aydýnlatma lambalarý patlamýþ sanýrým. 2 ya da 3 adet dipsiz kücük ampül 1- 2 tl bir þey deðiþince düzelir.
|
|
308 T9 Allure 1.6 eHdi
|
|
tolga.onal
2. Vites Kayýt Tarihi: 23 Þubat 2014 Konum: Ýstanbul-Konya Durum: Aktif Deðil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanýt Yaz
Alýntý tolga.onal
|
Ekraný anakarta baðlayan film hasar görmüþ olabilir çünkü bazý yerler gayet belirgin bazýlarý soluk eðer sorun filmdeyse tamiri olmuyor deðiþmesi gerekir. Bende turuncu rengini deðiþtirmeye çalýþýrken yanlýþlýkla filme zarar verdim ve ayný böyle olmuþtu filmin üstüne baský yapýnca normale dönüyor býrakýnca yazýlar kayboluyordu bazý bölümlerde..
Düzenleyen tolga.onal - 25 Aðustos 2014 Saat 18:45 |
|
|
|
Yanýt Yaz | |
Forum Atla | Forum Ýzinleri Kapalý Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalý Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalý Forumda Cevaplarý Silme Kapalý Forumdaki Cevaplarý Düzenleme Kapalý Forumda Anket Açma Kapalý Forumda Anketlerde Oy Kullanma |