Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ucuz atlattık:(( arka tampon kırıldı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ucuz atlattık:(( arka tampon kırıldı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sedataksu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Eylül - 1978

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedataksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 Saat 10:35
Orjinalini yazan: yavuz25 yavuz25 Yazdı:

Orjinalini yazan: efsanemurat efsanemurat Yazdı:

arkadaşlar yorumlar ve tavsiyeler için teşekkür ederim kaza esnasında tanıdığım kaçkişi vardı orda onlar eğer ödememe gibi bir sıkıntı yaratırsa biz şahit oluruz dedi çarpan kişiyle konuştuk abi büyüklerim duymasın ne masraf olursa karşılarım dedi kaçma gibi bi lüksü yok çünkü büyüklerinide tanıyorum anladığım kadarıyla herkes orjinal taktırmaktan yana bende öle yapayım olmazsa alırım çocuğu yanıma en yakın servise gider yaptırırım artık masraf ne çıkarsa ödesin
en güzeli o olur.Araba bu sonuçta yapılır.WinkZaten çocuk masrafları karşılayacağını söylemiş.Tavrınızı çok takdir ettim.Clap

Ben sizin tavrınızı takdir edemiyorum maalesef.Hasar bi şekilde karşılanır ancak fazla iyi niyetli olamamak gerekir.Çocuk ordan ayrıldıktan sonra 100 metre ilerde başka bir kaza yapsa kendi canına yada başka birinin canına zarar verse bundan siz kendinizi sorumlu tutmayacakmısınız.Ehliyetsiz araç kullanmaya sonuna kadar karşıyım.Eşime araba kullanmayı ögretiyorum kesinlikle ehliyetini almadan yola çıkmasına izin vermem.Polis çağırın çocuğu korkutun demiyorum ama en azından ailesiyle konuşup ehliyetsiz araç kullandığında haberlerinin olmasını sağlayabilirsiniz .Bu tür şeylerin şakası olmaz.Siz ona iyilik değil kötülük yapmış olursunuz.Yavuz kardeş senide takdir edemiyorum.Ouch
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *
Yukarı Dön
hsnsnr Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
17 - Aralık - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 Saat 10:43
Orjinalini yazan: sedataksu sedataksu Yazdı:

arkadaşlar yorumlar ve tavsiyeler için teşekkür ederim kaza esnasında tanıdığım kaçkişi vardı orda onlar eğer ödememe gibi bir sıkıntı yaratırsa biz şahit oluruz dedi çarpan kişiyle konuştuk abi büyüklerim duymasın ne masraf olursa karşılarım dedi kaçma gibi bi lüksü yok çünkü büyüklerinide tanıyorum anladığım kadarıyla herkes orjinal taktırmaktan yana bende öle yapayım olmazsa alırım çocuğu yanıma en yakın servise gider yaptırırım artık masraf ne çıkarsa ödesin
en güzeli o olur.Araba bu sonuçta yapılır.WinkZaten çocuk masrafları karşılayacağını söylemiş.Tavrınızı çok takdir ettim.Clap

Ben sizin tavrınızı takdir edemiyorum maalesef.Hasar bi şekilde karşılanır ancak fazla iyi niyetli olamamak gerekir.Çocuk ordan ayrıldıktan sonra 100 metre ilerde başka bir kaza yapsa kendi canına yada başka birinin canına zarar verse bundan siz kendinizi sorumlu tutmayacakmısınız.Ehliyetsiz araç kullanmaya sonuna kadar karşıyım.Eşime araba kullanmayı ögretiyorum kesinlikle ehliyetini almadan yola çıkmasına izin vermem.Polis çağırın çocuğu korkutun demiyorum ama en azından ailesiyle konuşup ehliyetsiz araç kullandığında haberlerinin olmasını sağlayabilirsiniz .Bu tür şeylerin şakası olmaz.Siz ona iyilik değil kötülük yapmış olursunuz.Yavuz kardeş senide takdir edemiyorum.Ouch

hepimiz ehliyetsiz araba kullandık hatta ben 17 yaşında kendi arabamı almıştım bu arada hangimiz oğlumuza kucakta araba kullanmayı öğretmiyoruz yada ehliyet yok diye araba vermiyoruz ..  ehliyet araba kullanmaz arkadaşım trafikte ehliyti olup araba kullanamayan bir sürü insan var ehliyet prosedür bence ... 
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Eylül - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedataksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 Saat 10:51
Orjinalini yazan: hsnsnr hsnsnr Yazdı:

hepimiz ehliyetsiz araba kullandık hatta ben 17 yaşında kendi arabamı almıştım bu arada hangimiz oğlumuza kucakta araba kullanmayı öğretmiyoruz yada ehliyet yok diye araba vermiyoruz ..  ehliyet araba kullanmaz arkadaşım trafikte ehliyti olup araba kullanamayan bir sürü insan var ehliyet prosedür bence ... 
Ehliyetin araba kullanmadığını emin ol senden daha iyi biliyorum ve ehliyetsiz araba kullanıp kullanmasına göz yumup sonradan pişman olan ailede biliyorum.Ehliyetsiz araç kullanıp ailenden en sevdiğin kişiye birisi zarar verse bu kadar rahat konuşabilirmisin çok merak ediyorum.Bu olaydan ailesinin haberdar edilmesi bir sorumluluk ben polisi ara demiyorum.Gençlik dönemidir bir hata yapabilir.Fakat bunun doğru olduğunu savunarak birilerini örnek olmak ayrı bir sorumsuzluktur.Kimse ehliyet almasın prosedür zaten.
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
* 28 ÇOTANAKLAR *
Yukarı Dön
hsnsnr Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
17 - Aralık - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 Saat 11:05
haklısın ehliyet alınca kimse kaza yapıp kimseyi mağdur etmiyor değilmi... sen haklısın arkadaşım kusuruma bakma... 
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Eylül - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedataksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 Saat 11:27
Benim haklı olmak gibi bir çabam yok kimseyi de kırmak istemem.Sadece bura da genç arkadaşlarda var .Yanlışı doğru yada normal bir şey gibi aktarmak yanlış olacaktır.Konuyu tartışma haline getirmek istemem herkesin doğruları farklıdır.Ben ehliyetsiz araç kullanmayı doğru bulmadığımı belirtmek istedim.Sürç-i lisan ettiysem af ola.
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
* 28 ÇOTANAKLAR *
Yukarı Dön
efsanemurat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Ağustos - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı efsanemurat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 Saat 17:01
ya bazı arkadaşlar polise haber verseydin yada büyüğünü çağırsaydın demekte çok haklılar ama ne yapalım ehliyetsiz kazaya karışmanın hapis cezası bile var işte yapamadım acıdım.ama kaza esnasında diklenme laf atma gibi saygısızlıklar yapsaydı affetmezdim çok korktuğu her halinden belliydi işin doğrusu acıdım empati kurdum onun yaşında olsaydım ehliyetsiz kazaya karışsaydım şu an yaptığımın aynısını bende o zaman karşı taraftan beklerdim.tabisonuçta bunun mutlaka bunu bi daha yapmaması için bi cezası olmalı aile büyüklerinden biriyle uygun bir dille kızmadan bağırmadan çocuğu uyarmasını isteyecem bide arabayı emanet aldığı kişiyle görüşüp ehliyet almayana kadar araba vermemesini rica edecem
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 Saat 17:38

ya bazı arkadaşlar polise haber verseydin yada büyüğünü çağırsaydın demekte çok haklılar ama ne yapalım ehliyetsiz kazaya karışmanın hapis cezası bile var işte yapamadım acıdım.ama kaza esnasında diklenme laf atma gibi saygısızlıklar yapsaydı affetmezdim çok korktuğu her halinden belliydi işin doğrusu acıdım empati kurdum onun yaşında olsaydım ehliyetsiz kazaya karışsaydım şu an yaptığımın aynısını bende o zaman karşı taraftan beklerdim.tabisonuçta bunun mutlaka bunu bi daha yapmaması için bi cezası olmalı aile büyüklerinden biriyle uygun bir dille kızmadan bağırmadan çocuğu uyarmasını isteyecem bide arabayı emanet aldığı kişiyle görüşüp ehliyet almayana kadar araba vermemesini rica edecem
Adamına göre muamele olmuş sizinki.Önemli olan insanlıktır.Merhamet etmeyene merhamet olunmaz.Ben hala sizi takdir ediyorum örnek davranış sergilemişsiniz.Belkide bu tavrınız çocukta daha pozitiv bir intiba bırakmıştır.Bazı arkadaşlar sözümü yanlış anlamış galiba."Ehliyetsiz araç kullanmak/kullandırmak suçtur."Bizim bunu tartışmamızın bir manası yok.Ben kimseye ehliyetsiz sür vurursan /kırarsan adam seni affeder gibi bir söylemdede bulunmadım.Sadece arkadaşımızın bu durum karşısında yaptığını doğru buldum.İnşAllah Çocukta dersini almıştır.Merhametsiz birine rast gelseymiş ne olurdu diye düşünmüştür.Wink
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 Saat 17:44
Wink

Sedat kardeş bu konular göreceli doğruluğa sahip olan konular.Örneğin aynı olay ikimizin başına gelse mutlaka tepkilerimizde farklı olur.Onun için takdir edebilirsiniz veya etmezsiniz size herhangi bir söz söylemem.WinkYapılacak esas kötülük çocuğun o kadar iyi niyetli davranıp herşeyi karşılayacam sözüne karşılık kötü davranıp işi büyütüp adli yargıya taşımaktır.Sonuçta kimsenin canına bir zarar gelmemiş.Hem çokta büyük bir kaza yok.Ama ehliyetsiz sürmek doğrumu? Kesinlikle yanlış.Genç arkadaşlarada söylüyorum ehliyetsiz kesinlikle ama kesinlikle şöför koltuğuna oturmasınlar.Trafikte en büyük suç.
Yukarı Dön
mehmetaydinpug Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
13 - Ekim - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mehmetaydinpug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2012 Saat 18:33
bende aynı olayı eski şahinimde yaşadım adam arkadan vurdu stop tampon birazda kaportada vardı rapor kağıdı yoktu ikimizdede adam ben mühendisim kardeş zamanım yok felan filan yapıtırırım arabanı bilemem ne şahinin parçası ne tutacak ki dedi bizimde iyi niyetimiz yada aptallığımız telefon numaralarımızı aldık aradan bir gün geçti adam telefonlarını açmaz oldu benim başıma geldiği için söylüyorum sakın olay yerinde ya polis çağırın yada kesinlikle rapor tutun iyi niyeti süistimal eden insanlar oluyo yok yere boyası dahil 200 lira param gitti zehir zıkkım olsun diyorum hala.
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2012 Saat 18:36
Orjinalini yazan: mehmetaydinpug mehmetaydinpug Yazdı:

bende aynı olayı eski şahinimde yaşadım adam arkadan vurdu stop tampon birazda kaportada vardı rapor kağıdı yoktu ikimizdede adam ben mühendisim kardeş zamanım yok felan filan yapıtırırım arabanı bilemem ne şahinin parçası ne tutacak ki dedi bizimde iyi niyetimiz yada aptallığımız telefon numaralarımızı aldık aradan bir gün geçti adam telefonlarını açmaz oldu benim başıma geldiği için söylüyorum sakın olay yerinde ya polis çağırın yada kesinlikle rapor tutun iyi niyeti süistimal eden insanlar oluyo yok yere boyası dahil 200 lira param gitti zehir zıkkım olsun diyorum hala.
abi senin konu farklı.Keşke tutanak kağıdı yok diye bırakmasaydın.Acele macele boş iş.WinkEn mantıklısı polis çağırmaktı.Wink
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2012 Saat 19:38
ahaha :D abicim siz niye tutanak tuttunuz ? adamın ehliyeti yokki :D
Yukarı Dön
Gökhan Çetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gökhan Çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2013 Saat 22:17
Benimde ehliyetim yok 18 yaşındayım kursa yazıldım ama nisandaki sınava almadılar mecburen 23 haziranda sınava girecegim ehliyeti almam yaz sonunu bulacak ve tüm yaz hayallerim suya düşücek şuan arabam var ehliyetsiz olarak fazla trafige çıkmamak şartı ile kullanıyorum annemin ehliyei var ama neye göre ehliyet veriyorlarsa araba kullanmayı bilmiyor o çocukta ehliyet olsaydı kaza yine olucaktı olucagı varsa seni tebrik ederim polis çagırmadıgın için yani şuan annem trafige çıksa linç eder rafigi ehliyetle bitmiyor bu iş
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2013 Saat 00:27
Geçmiş olsun. Sakın çıkma almayın. Orjinal taktırın 0 olsun. o veletede ders olur unutamayacağı. he ailevi durumları nedir bilmem konuşun uygun değilse vijdanınıza kalmış ama bende iyi bir dersi haketti diye düşünüyorum :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 894 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 219 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3554 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49183 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 466 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 282 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 501 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 84 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4355 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1721 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 974 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 762 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1746 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28743 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3666 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26045 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2492 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 234 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
konu icon 508 Start-Stop Arızası P1A9C son mesaja git 1994 2 wolkan35
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English