|
307 FULL GENEL ŞEMASI ( SÖKME & MONTAJ NE ARARSAN) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dahi
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2015 Saat 11:29 |
Malum hepimizde biraz ustalık vardır, aracımız arıza yaptığında yada kabutu kaldırdığımızda ters olduğunu bir durum gördüğümüz zaman ona müdahale etmek isteriz, kabutu kaldırmadan aracını sanayiye çektiren görmedim (:
Vaktim olmadığı için dökümanları ekleyemedim, bu linki incelerseniz 307 yi komple parçalayıp birleştirebilecek dökümanlar mevcut. Düzenleyen dahi - 01 Şubat 2015 Saat 11:46 |
|
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vay çok iyimiş diyer modeller yok mu
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
dahi
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Birde 607 için vardı aynı şekilde, başka yok. Kendi sitesinde bayağı bir döküman yayınlamış ama, sanırım site sahibi çinde bir usta, anladığım kadarıyla yazılım vs de satıyor porsche arıza tespidiyle alakalı bile yazılım ve döküman vardı (: http://www.qclt.com/
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |