|
Kumanda okuma arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aga
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2022 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2023 Saat 12:55 |
Aynı konuyu Nisan 2022 de yazmıştım ama uygun bir cevap alamadığım ve problemde hala devam ettiği için tekrar yazıyorum.
Mart 2022 de Aküsünü değiştirdiğim 2015 model 308 T9 arabam var. Nisan 2022 den beri zaman zaman uzaktan kumanda cebimde iken kapıyı açıyor ama yan aynaları açmıyor, içeri girip çalıştırmak istediğimde de "Sis Far Arızası" veriyor ve bazen motoru çalıştırıyor bazende çalıştırmıyor. Ancak çalıştırdıktan sonra Sis Farlarını açıp kapatıca Arıza ikazı da ortadan kalkıyor. Şimdi; Aküyü Peugeot Servisden gelen usta değiştirdi yani Akü değişiminden kaynaklanan başka bir hata olmadığını düşünüyorum çünkü sonrasında bakıma götürdüğümde de bir sorun yok demişlerdi. Bu arada start stop gibi özellikler de çalışıyor. Sıkıntı olduktan sonra iki uzaktan kumandanın da pilini değiştirdim yani pil sorunu olmaması lazım. Konuyla ilgili Servise götürdüğümde ise araç içinde "kumandayı okuyan ünitin" değişmesi gerektiğini onun da ne zaman geleceğini bilmediklerinden tarih veremediklerini söyledi. Bu konuyla daha önce karşılaşan veya bilgisi olan var ise ve yardımcı olursa sevinirim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |