|
en sonunda söktürdüm |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
beddri
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2008 Konum: denetmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2009 Saat 16:09 |
hatırlarsanız motor arıza ışığını yakmadan katalizör söktürmeyle ilgili sorunum vardı baya kafa patlatmıştım sonunda söktürdüm :)
nasıl olduğunu sizinle payalaşmak istedim öncelikle kat sensörlere zarar vermeden söküldü ve yarine flanş denen basıncı stabil tutacak yeni bir parça kesildi kat üst bölümüne denk gelecek şekilde , altada performans susturucu kesilip biçilerek flanşla kaynakla birleştirildi sonrasında üste flanş orjinali gibi olduğundan vidaları ile bağlantısı yapıldı alttada kaynakla bağlantı yapıldı. ve uzun süredir kullanıyorum arıza ışığı yanmadı cekebildiğim kadarıylada resimler aşağıda. ve son olarak alt devirlerde ben bir rehavet hissetmedim ama arabanın belirgin bir şekilde rahatlağı belli oluyo. |
|
beddri
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2008 Konum: denetmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
beddri
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
paylaşım için ufak da olsa bir teşşekkür hiç fena olmazdı
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Paylaşım için teşekkürler..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun. güle güle kullan
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
paylasım guzel olmus sagolasın. ama bırsey soracam. katalızorun tıkanıklık durumu nasıldı? aracın kac km ıdı? aracın yakıt durumu sokum oncesı sonrası nasıl oldu??? |
|
Kaya206
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun
|
|
Peugeot 206 1.4HDI
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |