|
301 multimedya lastik basınç göstergesi sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Göktürk08
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2020 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Göktürk08
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2020 Saat 12:28 |
Öncelikle herkese selamlar. Ben de yaklaşık 1 ay önce 2015 model peugout 301 1.6 hdi allure paket alarak peugout ailesine katıldım. Aldığım aracın mekaniğinde, motorunda ve kaportasında bir hata olmadığından elektronik kısmını çok kontrol etmemiştim. Araca avgo marka geri görüş kameralı multimedya takılmış. Alırken navigasyonunun çalışmadığını bilerek aldım ancak cihazda tek eksik o değilmiş. Aracın lastik basınç göstergesi sürekli yanıyor, beni rahatsız ediyor bu durum ve cihazda da bunu söndürecek bir seçenek yok. Aracı yetkili servise götürdüm, araçta sonradan takılan multimedya olduğu için servis bakmak istemedi. Araçta tekerlerde lastik basınç sensörü olmadığını, direkt beyinden algılama yaptığını, sensör kırık olduğu için değil sistemin resetlenmesi gerektiği için ışığın yandığını söylediler ve beni bir oto elektrikçiye yönlendirdiler. Ben bunu zaten biliyordum yani yardımcı olmadılar. Elektrikçi de aracın orjinal teybi olmadan söndüremem dedi. Ben zaten 301’lere başka multimedya kullanıyorum dedi. O da yardımcı olmadı. Bu avgo multimedya aracın yakıt tüketimini de hesaplamıyor o seçenek var ancak hatalı. Bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mı?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bunu ancak iyi bir oto elektrikçi çözer hocam. lastik basınç sensörü aracın sisteminden ve multimedian pasif hale getirilebilir diye düşünüyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Göktürk08
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2020 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Göktürk08
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam ilgilenilse çözüleceğini düşünüyorum ben de fakat kimse uğraşmak istemiyor. Direkt aracın beyninden de kontrol edilerek söndürülebilir. Artvin'de yaşıyorum burda yapan yok, Erzurum'da da yetkili servis başından savdı, bu konularda en iyi oto elektrikçi denilen adam da yapamam dedi.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yani kısacası iş bilmez ustalara ve servislere denk geldiniz. hayırlısı hocam ne diyeyim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ozcx
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orjinal teybinde ikazı resetleyebiliyorsunuz fakat değişim yapmışsınız sanırım bilemiyorum. her seferde sanayi ustasına götürüp bilgisayara bağlatmak ta tuhaf olur.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |