|
boya kodları hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gorkemteke
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 Saat 18:16 |
arkadaşlar 307 min orta teyip konsolunu boyamak istiyorum gri renkte acaba bu boyanın renk kodunu nereden ögrenebilirim boyadıktan sonra kartıma abest birşey cıkmasını işstemiyorum
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın rengine boyatıcaksan şoför tarafındaki kapıyı aç çamurluğun orda boya kodu yazar veya boyama yerine gri karbon folyoda çekebilirsiniz. veya konsol kaplama lar var set halinde
|
|
gorkemteke
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
|
bir aksesuarcı ile konustum folyo ve yapıskan etiketler sıcaklarda saglıklı olmaz dedi en iyisi boya benimde aklımdaydı boya işi uşeniyordum hafta sonu boşlum boyiyim dedim :)
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Bence boyama zımpara izleri falan belli oluyor. Folyo çok daha mantıklı. kalkma solma gibi sorunları da yok sahibinden'de satılıyor.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |