|
Arıza |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
OD3535
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2019 Saat 10:39 |
öncelikle herkese selamlar saygılar
Geçen cumartesj yolda motordan tak sesi geldi ama baya şiddetliydi korktum ve sağa çekdim ustayı aradım tekrar birşey gözükmeyince yoluma devam ettim çok sürmedi 7 km demeden debriyaj dibe vurdu vites 1 atti hemen hizlica sağa çekdim ustayı aradim debriyaj üst merkezi getirdi sadece ucundaki plastiği takdi devam ettim yoluma ama bana baski balatan bitik dedi bende ertesi gün birkaç usta daha gezdim hayir daha bitmemiş bitse belli eder dediler bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim kafama takılan tak sesi gelip sonrasinda debriyajın kopması daha önceden de arabada yolda gidekren tırrrrr diye ses gelmesiydi motor kulaği degişti teşekküler
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
muhtemel debriyaj halatı veya çatılında sıkıntı olmuştur. Şuan problem devam ediyormu. İkici olarak debriyaj biterse araç çekmez yakıt tüketimin artar bu durumlar yoksa baskı balata sıkıntı yoktur. Not olarak baskıt balata rulmanı bozuksa oda ayrı bir konu.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |