|
2019 308 1.5 BlueHDI Style Geri Görüş Kamerası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
born79tr
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2019 Saat 11:24 |
Merhaba,
Yakın zamanda 2019 model PEUGEOT 308 BLUE HDİ 1.5 130 PS EAT6 satın aldım fakat geri görüş kamerası olmaması beni çok rahatsız ediyor. Park sensörü vs idare ediyorum ama Geri görüş kamerası nerede ve ne kadara taktırabilirim. Teşekkürler.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba
aracınız hayırlı olsun servise sordunuzmu onlarda takıyordur
|
|
born79tr
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler. Aslında sordum ama 1.500 TL dediler. Belki daha uygun fiyata yaptırabileceğim bir yer vardır.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
serviste taktır dışarda ucuz taktırıcan yanlış kabloyu keserler döşemeni çizerler yazık günah arabana
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim. hocam garantisi olduğu için dışardan yıpalan işlemler sıkıntı olabiliyor. orjinal sisteme takılacaksa iş sadece kamera ile bitmiyor onun için ayrı bir çihaz daha takılıyordu araya yanlış hatırlamıyorsam. başka türlü olmasını istiyorsanız smeg ekranı android ile değişimi gerekiyor. oda maliyeti aynı fiyata gelecek.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
bnyminkck
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2019 Konum: Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bnyminkck
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhabalar,
Bende yaklaşık 3 hafta önce sıfır style aldim. Kamerayi serviste taktirmak istedim. Aynen 1.500 civari istediler. Fakat serviste tandigim bir ustadan sonradan takilan kameralardan randiman alinmadigini ve arizaya yatkin oldugunu ogrendim. Ben vazgectim, su an aracimi park sensoru ile kullaniyorum alistiktan sonra gercekten park sensorleri yeterli oluyor. Yine de taktirip memnun kalirsaniz, bende sizden ozenip taktirabilirim 😊
|
|
born79tr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selamlar
Randıman konusunda bende benzer şeyler duydum. Açıkcası park sensörüne alışmaya başladım gibi. Teşekkürler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |