|
508 2012 için bu parça fiyatları normal mi? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
berhanb
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2020 Konum: Karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2021 Saat 17:01 |
Arkadaşlar iyi forumlar, Peugeot 508 1.6 2012 e-HDI aracımda ECO modu V kayışı (alternatör kayışı) yüzünden çalışmıyor. Kayıştan ses geliyor. Mecbur ECO modu kapatıp kullanıyorum aracı. Tabiki tamire götürdüm, iki tane gergi kütüğü ve kayış set olarak değişecek dedi işçilik 100 tl parçalar eğer orijinal olursa 1000 ₺ yan sanayi olursa 565 ₺ tutar dedi. Ben de orijinal istiyorum, aracım 130 bini geçtiği için triger kayışınında değişmesini önerdi usta, ben de sıcak baktım, kayış + devirdaim 820 ₺ dedi. Tabi bu fiyatları telefonla aracı bir kurumdan alıyor. İşçiliğine de 300 üstedi
Sizce fiyatlar normal mi?
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
merhaba fiyatlar normal
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bencede normal.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |