|
508 Rölanti sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Kawuniichii
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2020 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kawuniichii
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2021 Saat 14:24 |
Arkadaşlar merhaba , 2011 model 118bin km'de 1.6vti benzinli yarı otomatik 508 aracına sahibim , aracım rölantide 600-700 devir arası çalışıyor şuan , önceden 800 dü , 1 aydan fazladır araba yatıyor ve bakımı 1000km civarı geçti bakımdan sonra devirin düzeleceğini düşünüyorum ama araç rölanti de iken ara ara motor gaz verir gibi yapıp zıplıyor gibi az az , devir göstergesinde fark edemedim ama kaputu açıp dikkatlice dinleyince farkettim ayrıca benzinli araca göre sesi fazla çıkıyor gibi geliyor bana şuan , fikir edinmeniz açısından ses kaydı aldım ve YouTube linki olarak aşağıya bırakıyorum , bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
|
|
Kawuniichii
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2020 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kawuniichii
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Fikir sahibi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim , içime merak oldu :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |