|
Lpg takilmasi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Akay 09
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2019 Konum: Aydin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2019 Saat 20:17 |
merhabalar 301 1.2 vti arabama lpg taktırmak istiyorum ama biraz araştırma yaptım lpg takan yerleri aradım taktırmak paran boşuna gitme şansın yüksek uyum problemi olduğunu söylüyorlar aracın beynine zarar verdiğini söylediler aydin da araştırdım ızmire kadar sordum yorumlarınızı alabilirmiyim konu hakkında iyi akşamlar
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bence sen o aracı değiştir.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
ben candan müh. montaj yaptırdım aracım 307 1.4 16v 90 hp ama araç durunca vites boştayken rolanti dalgalanması ve stop etme sorunuyla karşılaşmaktayım bu nedenle hem benzinde hemde lpg de yazılım güncellemesi yaptırdım birkaç ay sonra tekrar yani bu aralar rolanti dalgalanması tekrar başladı bu motor versiyoru araçların hepsinde aynı sorun yaşanmakta bu soruna kesin bir çözüm bulmaya çalışacağım
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |