|
Forum düzeni ve konular hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
SZKR
1. Vites 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 Saat 12:23 |
Kapı iç döşemesini sökücem, konuyu bir araştırayım dedim, arıyorum bulamıyorum. Ararken de gözüme ilk çarpan konuların düzensizliği.
Örneğin; 'Nasıl Yapılır' başlığı altında modeller mevcutken mesela 307 için çokça konu ana dizinde açılmış, öyle bırakılmış. ve ayrıca birçok konu başlığı içerik hakkında hiçbir bilgi barındırmıyor. Bu konuların düzeltilmesi, ufak bir çalışma yapılması gerektiğini düşünüyorum. Forum oldukça aktif, sürekli konular açılıyor ama düzensizlik bir süre sonra içinden çıkılamayacak bir forum yaratmasın. Forum moderatörlerinin de ayrı bir yaşamı olduğu, bu işin zaman gerektirdiği gerçek ama bu konular için bi iş zamanlaması yapılması bence çok yerinde olur. Herhangi bir konuda bizim de yardımımız gerekirse seve seve yapacağımızı bilmenizi isterim.
Düzenleyen SZKR - 02 Ekim 2012 Saat 12:32 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |