|
'04 Opel Corsa Pioneer değişimi |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Babam çok memnun. Bugün biraz ayar yaptım.
Kim ne derse desin ses konusunda Almanlar çok iyiler. 9 yıllık arabanın orjinal hoparlörü benim vibe lardan beter çalıyor hemde sadece teypten besleniyor. 300w rms vibe slim bassı öldüren hopallörler. |
|
berkejack1
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2013 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ali kardeşim bi aracın orjinal teyp yeri double din ise ona normal teyp i uydurabiliyormuyuz?
|
|
RİZE Yİ SALLAMAYA GELDİK.
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İlk sayfadaki gibi hazır paneller var onlardan alman lazım araca uygun. |
|
06GSN77
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2013 Konum: İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeşim merhaba, 206 pug'u verip opel corsa d sport aldım, teyp takmayı düşünüyorum doubledin ler pahalı sen bu çerçeveyi nerden aldın öğrenebilir miyim? böyle bir sistem işimi görücek sanırım.
|
|
Bazı aşklar cinsellik içermez...
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben ingiltereden aldım ama bir çok aksesuarcı ve tuning sitesinde bulabilirisniz hatta hepsiburada gibi sitelerde satmaya başladı. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |