|
aux 2 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
karsiyakaliozi
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karsiyakaliozi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2009 Saat 09:59 |
merhaba 207 rd4 ana ünitede aux2 cıkısı nasıl kullanılır neler baglanabılır yardım beklıyorum tesekkur ederim.
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
önce kendini bir tanıtsaydın..
aux cıkışına ipod mp3 player cd çoğaltıcı vs vs aletler takılabılır
|
|
karsiyakaliozi
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karsiyakaliozi
|
uzun zamandır gıremıyorum daha once tanısma kısmına yazmıstım sanırım yenıden yazarım sorun deyıl selamlar
|
|
karsiyakaliozi
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karsiyakaliozi
|
[QUOTE=karsiyakaliozi]uzun zamandır gıremıyorum daha once tanısma kısmına yazmıstım sanırım yenıden yazarım sorun deyıl aux ile ılgılı sorun su aux2 yı bılgısayara baglayıp actıgımız zaman dısardan cıhaz baglayamıyoruz baglanan cıhazı secılemıyorum devamlı calısır durumda oluyor hem radyo hem ıpod 2 si aynı anda ses veriyor sisteme sanırım tel kiti veya tak calıstır turu bı cıhaz baglanıyor benımde amacım o zaten ama nasıl baglayacagımı bılmıyorum ayrıca servisde bımıyor bu konuda yardıma ıhtıyacım var
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Pre anfi çıkışı veren her türlü cihaz takılabilir.. MP3 player.. Dvd player.. aklına ne gelirse.. Tabi öncelikle denemeni tavsiye ederim çıkışı. RT3 leri bilmiyorum ama RD3 lerin aux girişini bilgisayardan açmak gerekiyor. :(
|
|
karsiyakaliozi
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karsiyakaliozi
|
sorunum su aux2 yı actık bılgısayardan ama mudahale edemıyoruz aux 1 de baglı olan cıhaz aux 2 acıken sankı aux 1 de baglıymıs gıbı sısteme ses gonderıyor ayna anda radyo sesıde sıstemden duyuluyor ve dıreksıyon kumandadan aux1 aux2 arasında veya cd değiştiricide dolaşsakda aux 2 sesi kesilmiyor sanırım cıhaz aux2 acıldımı otomatık ses veriyor sısteme o an aux cıkısına ne baglıysa o yuzden tel kıtı turu normalde ses uretmeyen cıhazlar baglanmalı dıye dusunuyorum kı arama geldimi tele dıreksıyondan aux2 secmeden mute yapıp sesı hoparlorlere versin ama nasıl baglayacagımı bulmadım sorun bu
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Daha önce RT3 üzerinde oynama şansım hiç olmadı.. kendi RD3 ve RB3'üm için direk Amplifikatör girişinden aux çıkışı ayarladım ondada radyo ve benim kaynağım birbirine çakışıyordu. sadece kısa dalga üzerinde boş istasyona geçmem gerekiyordu.
Yetkili servise müracat edip bu konu hakkında yazılımınızı kontrol ettirin diyeceğim ama. Malumunuz yetkili servislerimiz ses üniteleri ve özellikle aux konusunda kara cahil. Düzenleyen hasimayaz - 10 Mart 2009 Saat 15:29 |
|
karsiyakaliozi
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karsiyakaliozi
|
malesef servisler bu konuda cok bılgısız bakalım 2-3 gundur yurtdısı forumları karıstırıyorum yapanlar var ama tam cozemedım henuz ben aux 2 ye tel kıtı baglamak istiyorum su anda bende aux1 de kıt var verim alamıyorum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |