|
P206 ses düzeneği için yardım... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
taylan43
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2008 Saat 15:33 |
Arkadaslar P206 aracımda sadece aracımın ön kapısında ses sistemi bulunmakta ve arkaya da birkaç birşey yapmak istiyorum ama, bagaj zaten küçük biliyorsunuz, daha da küçültmek istemediğim ve çok fazla basstan hoşlanmadığım için bazuka gibi ses sistemlerini tercih etmek istemiyorum. Otomobilde bulunan orjinal teybi tabiki çıkardım :), ve şimdi Alpine marka Mp3 çalar bulunmakta( Tabi 2 defa hırsızlık olayından sonra pioneer takmak istemedim artık )
Bana fiyatı makul, ve güzel ses alabileceğim bir düzenek olarak ne tavsiye edersiniz? ve çok fazla olacak ama arkadaki panzotu sökmeden arka kapıdan ses alabilir miyim?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ana üniten alpine ise iyi baslangıc demektir bu.. forumda arastırırsan UM6678 bazuka gibi ses sistemi mewcuttur aracımda nacizane tabirinde
önlerinde mıd takımı war zannedersem.. arka kaplıara istersen 13cm lik mid ekleyebilirsin..
istersende pandızotculardan mıd takımına gore panzot yapabılırsın.. ondan daha ıyı ses alabılırsın.. Anfi olarak ucuz yollu 75.4 takabılırsın.. bass'a gelirsek 30 cmlık senı tatmın etmesse 38 al fakat bagajın yarısı gıdecekdır dostum..
yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana
|
|
taylan43
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler dostum :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende 206 GTI araç vardı...Ben bagaja çift bass koydum ön arka mid-tiz takım ile arabayı coşturdum...indashta ilavesi :)
sen az ve öz bir ses sistemi düşünüyorsan ;
ön hoparlor takımını mid bağla arkalar orjinal kalsın + bagaja 30cm 1000w bass koy az ve öz ;)
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kapmışsın işi kanka
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |