|
Tesisat Hakkındaki Oneriniz???? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Sonic
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2008 Saat 22:12 |
Arkadaslar Bir kişiden full tesisat almayı planlıyorum ondan yardımınızı bekliyorum cogu kisi al dedi ama yinede soru işaretleri var kafamda sizde bi yorum yaparsanız sevinirim tesisat sundan ibaret
Kicker comp 30 cm bass (2 tane ve kutulu)
Alphasonic Mid Takım (Ozellikle Bununla İlgili Hic Bir Bilgim Yok İlk Defa Duyuyorum Markayı ama Arkadas Alpine'nin urunu olarak soledi)
Edison 1000A Bass Anfisi
Kablolar ve Tamamen Kurulum
toplam hepsini bana 650 ye veriyor siz ne dusunuyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim biraz acil cunku bir hafta icinde alacam.
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
buda tesisat mı be
mıd anfisi ne olcak kanka
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
basların ikisinide edison 1000a besliyomu ???
kafama bu takıldı kardeşim..
bir ikincisi alpine diyolar ama dinlemeden sakın mitleri alma derim ben..1 tk mı mit bu arada ?
amfi fiyat temiz isee:250 max.
mitler:150
baslar:300
die düşünüyorum ben max fiyatları bunlar..
ona göre düşün karar ver..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arada kurulum kablolar falan 100 lira de onada.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu slayer denen bi adamın sattığı sistem :) bende edison a yazılmıştım sonra vazgeçtiim..bende tek 38 lik kicker var onu beslemeyi düşündüm..
|
|
Sonic
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende almadım zaten evet o kisinin ama arkadaslar saolsun oncelikle dıs mod diyince vazgectim iyikide vazgecmisim jant aldım :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |