|
ALPİNE IVA-D106R INDASH hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2008 Saat 18:02 |
ALPİNE
IVA-D106R INDASH var ıpod falan baglanabiliyormuş adam orjinal falan
lafı yaptı bi tane 2. el 4 gb ipod var onu alıp baglatmak istiyom
ındash uyar demi? bide bu alpine usb baglayabilirmiyiz arkadan bi kablo
cıkartıp falan öyle bişey yapabilirmiyiz?
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 2 sene 105r kullandım 10 numara bır ana unıte evet ipod baglanabılıyor. ayırca ı pod gırısıne aparat takarak usb ye donusturuluyor. onu elektrıkcılerde bulabılırsın. galıba aldın yada alıcan. kesınlıkle al derım.. muzık keyfı baskadır alpınede..
|
|
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aldım taktırttım ama sormayı unuttum yollumda düşmedi bi daha tesisatcıya usb baglanıyorsa süper ozaman saollasın mirak hakketten alpine başkamış pionner vardı bu kadar ses vermiyordu.bende tavsiye ederrim 3 kuruş fazla olsun alpine olsun bu arada konu başka forumdada acıktı 2 günden beri cvp vereceklerdi burayada acayım dedim peugeotturkey farkıda bu olsa gerek acmamla cvp bir oldu
Düzenleyen emquazarre - 13 Ekim 2008 Saat 18:11 |
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ne demek Emre. msnde paslaşırız
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ayrıca senin sayende benzer nir problem yasayan varsada bu vesile ile onlarında problemi çözülmüş oldu asıl biz sana teşekkür ederiz |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |