|
206 plus aux girişi mp3 çalar takma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
206+bülent
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2014 Saat 09:59 |
Düzenleyen 206+bülent - 12 Mayıs 2014 Saat 14:34 |
|
carpe diem
206+ HDI |
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tebrikler. nasıl yapılır kısmında böle bi uygulama yoksa. bence konu oraya taşınmalı
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
206+bülent
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
tşk ederim yönetici arkadaşlar taşıyabilir isterlerse
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
hassillbank
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hassillbank
|
abi aynı teyp bendede vardı aynı yerlere bağladım taktım önce bir ses pat diye sonra bir duman ve koku teyp yandı.Çlışmıyor napcam bilmiyorum lehimleri yapamadım sanırım
|
|
tone of nature
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2013 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tone of nature
|
Bravo 206+Bülent.
Bilgi olsun diye yazıyorum. Entegrenin 14. ve 16. bacaklarını kullanmışsınız. ( channel B right stereo input - channel B left stereo input ) Entegrenin kitapçığına baktım 24. ve 26. bacaklar da A kanalıymış. Onlarda kullanılabilir. Bu arada ben başka bir yöntem daha buldum. Entegrenin şeması olmasa bile yapılabilir. Biraz acayip gelebilir ama işe yarıyor. Teybin içi açık olsun ve teybi arabaya bağlayın. Teyp çalışırken parmağınızı entegre bacaklarına hafif hafif dokundurun. Sağ veya sol hoparlörlerin birinden patpat diye bir ses gelirse bağlantı yapılacak bacak bulunmuş demektir. Öbür bacakda yakınlarında oluyor genelde. Sağ ve sol ses girişi bulunduktan sonra bu sayfadaki işlemler yapılacak. Bu kadar. Düzenleyen tone of nature - 21 Nisan 2014 Saat 02:12 |
|
206+bülent
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
geçmiş olsun dostum benimkinde bi sıkıntı yok sigorta da bişe yoksa kısa devre olmuştur bi ustaya götür
Düzenleyen 206+bülent - 21 Nisan 2014 Saat 08:09 |
|
carpe diem
206+ HDI |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |