|
206 X Design için hoparlör tavsiyesi lütfen. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Altuğ78
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2018 Saat 11:56 |
Selamlar,
Yeni aldığım X Design aracım için uygun fiyatlı ama gümbür gümbür ses verebilecek ön, arka hoparlör tavviyesi lütfen? Not : Rock dinliyorum ve genelde sesi yüksek seviyorum. Birde 3 satır ekran taktırmak istiyorum.Fiyat'ı ne kadar biliyor musunuz? Saygılarla.
|
|
M.Ahmet059
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende şunlardan var (geçen hafta fiyatı 249du şimdi 289)
http://www.vatanbilgisayar.com/pioneer-ts-a6933i-oval-420-watt-6x9-oto-hoparlor-3-yollu.html ben de rock metal ve popüler kültür müzikleri dinliyorum gayet iyiler fakat sony almak istiyorum benm arabaya şunlardan tek hoparlörle kalmıyor tabi ses işi bir de anfi alırsan daha temiz ses alırsın :) sony'nin hepsiburdada satılan ikili üçlü setleri var bir göz at istersen onlara ;)
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
Selçuk55
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arka hoparlor derken kapidaki 13 cm den mucize beklememek lazim pioneer bile olsa,yuksek ses ve kaliteli bas anfiye girmeden istiyorsaniz pioonerin ozel serilerinden 6x9 oval hoparlor alicaksin ve pandizota yerlestireceksin ama hoparlorun govde kagit olucak plastik degil rock dinliyor isen cunku kagit rock tonlarini daha etkili cikariyor onerim pioneer ts- r 6951s 6x9 oval
|
|
Altuğ78
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar:)
|
|
onurrr41
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Pandizotu sakın kesmeyin orjinali çok pahalı :) Ben pioneer kullanıyorum çok memnunum sadece 4 kapıda hoparlörüm var birde aynalarda orjinal tweeterler var. Tatminkar ses.
|
|
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |