|
206 anfi ses sistemi |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
ilhanozgur
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ilhanozgur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Selamlar öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler Teyp JVC mid sony arka kapılardaki peugeotun kendi orijinal hoparlörü markasını bilmiyorum arka pandizotlardaki ovaller ise sony x-plood
|
|
ilhanozgur
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ilhanozgur
|
Çok teşekkürler amfi takarsam şayet o zaman kapıların iptaline gerek olmaz değilmi yeterli olur
|
|
bjkamil
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
anfi taktıktan sonra gerek kalmaz bence. arka oval başlı başına yeter :)
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
bence arka kapıları devre dışı bırakın. Ön kapılarada 16-17 cm arka sonylerin aynı modelinden alın takın. arabanın kendisi ufak amfiye bile gerek kalmadan temiz ses alınabilir. hoşunuza gitmezse amfi ile destek verirsiniz. bende pioneer teyp önler 16 cm pıneer koaksiyonel hoparlör arka kapıları da adını hatırlamıyorum çok kaliteli olmasada yeni hoparlörler taktım arkada da 20cm alpine amfili basım var yetip de artıyor bile
|
|
ilhanozgur
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ilhanozgur
|
Aracımda fazla bir tesisat yok bahsetmiştim önceden ön kapılarda mid takım arka kapılarda orijinal hoparlör arka pandizottada oval 2 adet hoparlörim var bunun için amfi almak istiyorum nasıl bir şey alayım 4 çıkışmı yoksa 2 çıkış işimi görürmü? |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
tesisat işi çok karışık mesele, 4 kanal amfi tavsiye ederim. Sony N1004 diye bir amfi var, sıfırları 249 tl ye düşmüştü mediamarkt de, aküden bagaja amfi kablosu çekmen lazım, akü yakınında sigortası olacak birde. 2 takım rca kablo çekip amfiye girmen lazım, tekrar amfiden de çıkış alıp hoparlörlere dağıtman gerekiyor. amfi olarakda önerilerim: Cadence Xa 125 Sony Xm-N1004 JBL 75.4 Cadence CSA800 SIERRA GTA 150.4 |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
ilhanozgur
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ilhanozgur
|
Selamlar daha öncede danışmıştım size bir sorum daha olacak araç 206 hatcback teyp JVC KD-G645 önde 1 takım mid takım var markasını hatırlayamadım arka kapılarda eracın kendi orijinal hoparlörü nedir bilmiyorum arka pandizotlardada 1 takım sony x-plood oval var MG 500.4 1800 watt amfi aldım bu sistem için yeterli olurmu sizce. Teşekkürler şimdiden.
|
|
ilhanozgur
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ilhanozgur
|
Merhaba arkadaşlar araç 206 hatcback ön kapılarda kenwood KFC-M614P mid takım
arka kapılarda kendi orijinal hoparlörleri, arka pandizotta 1 takım oval sony X-PLOOD var teyp JVC KD-G645 bunları desteklesin diye MG 500.4 amfi aldım yeterli olurmu bu sisteme? Birde bu sistem için amfi montaj kitini illa ki kaliteli kullanmaya gerek varmı? idare eder bir şey kullansak olurmu?
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
Amfinin Çıkış Gücü 4 x 50 RMS Ön Kapıdaki midlerin 65 RMS yeterli olur. sony ovallerinin RMS gücünü öğrenmen lazım -> GT6938 serisi ise tam uyumlu olur, bu hoparlörde 50 RMS -> XS-XB6941 serisi ise zorlanır, bu hoparlör 90 RMS Teypdeki RCA çıkışları ile amfiye giriş yap, Amfiden 1 takım midlere, 1 takım ovallere çıkış al, Teyibin normal çıkışlarında istersen arka kapılara çıkış alabilirsin. Benim tavsiyem kablo seti vs. kaliteli alman, neticede ciddi akımlarda elektrik aktarımı yapılıyor, sakıncalı durumlar olabilir. Kablonun bakır oranı ses kalitesi açısından çok önemli. ve kalitesiz bir kablo ile ufak bir voltaj dengesizliğinde tüm tesisatı + emeklerini yakabilirsin. daha kötüsü aracında çıkacak bir yangına davetye de çıkartmış olursun. ve RCA kablolar ile amfinin güç kablolarını aynı yerden getirme, çok parazit yapar. birisini sağ taraftan birisini sol taraftan getirmelisin. |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
boruc
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 1.6 110hp aracta aküden amfi icin guc kablosunu arac icine nerden alabilirim
Düzenleyen boruc - 24 Mart 2018 Saat 23:24 |
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
Ben aracımı aldığımda zaten çekilişi bu kablo. Sürücü tarafından camurlugun iç tarafından kapı menteselerinin yanından kapı contasinin altından aracın içine almışlar. Aslında yeri pek hoşuma gitmiyor komple söküp pedalları oradan kablo demetinin yanından yeniden bağlamak istiyorum fakat üşeniyorum 😀
|
|
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Kendi sistemim için buraya konu https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=45318&PID=593696açmıştım orda yanılmıyorsam üstteki resimlerde birinde nereden kabloyu çektiğim gözüküyor. Sonrada arabanın kendi kablo kanallarından bagaja kadar götürdüm iyi oldu hemde pot vb.. yapmadı tavsiye ederim. 35 mm2 kalınlığında kablo çekmiştim.
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |