|
İzmit' te iyi bir pejo ustası aranıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kunkor
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Kandıra Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 15:46 |
Arkadaşlar İzmitte bildiğiniz güvenilir, yakaladımı atlamadan bırakabilen iyi bir usta varsa yardımcı olabilirmisiz. Torsiyondan gıcırtı geliyor, Sunroof dişlisi sıyırdı, fren balatası değişecek yağı suyu vs. iyi bir bakıma girecek. Baya maliyet var. Yakın civarlar da olabilir. Şimdiden teşekürler
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Forumda konu açmadan önce lütfen kendinizi tanıtınız..
|
|
kunkor
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Kandıra Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir kere tanıtmak yetmiyormu. Her konu açılışında tekrarmı edeceğiz bunu
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba, kendinizi tanıttığınızı söylemişsiniz biraz araştırma yaptım bulamadım.
ilk mesajınız 206 xt sunrof sorunu başlığı altında diğeride burada. yani tanıtım ile ilgili bir başlık açmamış gibi gözüküyorsunuz. belki forumun server taşıması sırasında yada başka sebeplerden dolayı bilgiler kaybolmuş olabilir yeniden düzenlerseniz seviniriz.
bir başka söylemem gereken şey ise böyle bir konu zaten açılmıştı izmitte gerekli usta tavsiyeleri yapışmıştı. konu açmadan önce araştırdınız mı?
imza bölünün de de arancızınız marka model yakıt türü vs paylaşırsanız sizin için daha iyi olur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
mitto
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İzmit sanayide erdoğan usta var üzülmez oto diye geçer. Ben ona gidiyorum memnunum. Servis çıkışlıdır ve epey eğitime katılmıştır zamanında. (Duvarında asılı belgeleri) 1. blokta idi yanılmıyorsam.
|
|
2003 xt bva + (atiker lpg)
|
|
kunkor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1. Ben aradım buldum tanıtımı : Birdaha yaparız gene eski mesajlarımı bende bulamadım.
2. Usta tavsiye bölümünü araştırmadım, bulup bakacağım. Arama konusu biraz sıkıntılı geldi bana pek randıman alamadım. Kendi konumu kopyala yapıştır yaptım gene bulamadı. Bazı düzenlemeler yapılması lazım. mesaj yazdığım konuya veya kendi konuma bi cevap yazıldığında bi uyarı olsa iyi olacak. Varsada ayarı nasıl yardımcı olursanız sevinirim. Konuyu aranaktan yoruldum 3. Erdoğan usta diye birine gitmiştim geçen sene gene ona gideceğim yarın. Aynı kişi sanırım sertefikaları bende hatırlıyorum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |