|
izmitte peugeot servisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 21:51 |
|
Yeni Gölcük yolunda özel pug servise gittim ben geçen memnun kaldım. Orası mı acaba?
|
||
SZKR
1. Vites 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Madem İzmitte işini iyi yapan kaliteli bir servis var uluorta söylemek gerek.. :P . Şaka bir yana gittiğin servisi öğrenebilir miyim ben de..
Düzenleyen SZKR - 04 Eylül 2011 Saat 21:20 |
||
kokturk
1. Vites 14 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: izmit-kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kardes bana da gonderirmisin
|
||
206 HDİ 2004 X-LINE
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar hepinize tek tek Ö.M gönderdim. Yalnız önümüzdeki aylarda yapacağımız İzmit buluşmasına hepinizi bekliyorum ona göre.
|
||
trigger
1. Vites 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben de merak ettim bu servisi
|
||
Melih
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende ogrenebilirmiyim |
||
206 xt 1.6 atiker
|
||
Erman41
1. Vites 07 - Haziran - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende istiyorum mümkünse
|
||
kunkor
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Kandıra Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende isterem
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sebebi sırf işini halletmek için üye olup istediği bilgiyi alıp gidenlerin önüne geçmekdir. Adamın bir soru sorması gerekli ama üye olmadan yazamadığı için üye oluyor istediğini alıyor sonra gidiyor. İşte böyle tiplere burada yer yok bunu yapmak demek buradaki insanları işini görene kadar kullanmak anlamına geliyor.
bunların önüne geçmek için forum kuralları gereği yeni üyelerimizin bir başlık açıp kendini tanıtması gerekiyor bu sebeple "berkay" arkadaşımızın yaptığı çok doğru bir harekettir.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
fince126
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Burda amaç yardımlaşma değil mi? Ben neden böyle bişey yapmak zorunda kalıyorum anlamadım. Bi de çıkıp güzel cevap deyip alkış tutanlar var, onları hiç anlamıyorum. Söylemek istemiyorsanız zorla söylettirecek halim yok. Kolay gelsin size..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Size de gönderdim..
|
||
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende öğrenebilirmiyim izmitte bir servis
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzel cevap |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Üyelerimizi Tanıyalım bölümüne girip, kendinizi tanıtan bir konu açarsanız, göndereceğim..
|
||
fince126
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynı mesajı banada göndereblir misiniz rica etsem?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ö.M'den gönderdim.
|
||
izmitli41
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı izmitli41
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
izmitte işini iyi yapan ve uygun peugeot servisi tavsiye edebilirmisiniz. Düzenleyen AlbaYDemircaN - 10 Temmuz 2011 Saat 21:58 |
||
1998 Model Peugeot 106 xr 4kapı
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |