|
Partner Tepee Anti Patinaj |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
TunaAlp
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2023 Saat 14:58 |
Merhaba Arkadaşlar;
Alparslan Ben. 2012 Partner Tepee 1.6 Hdi Active araç sahibiyim. 2021 aralıktan beri bende araç. Bu aracın Anti Patinaj sistemi yok sanırım. Yağmurlu havalarda çok patinaj yapıyor ve kışın karlı havalarda kar lastiğim olmasına rağmen araç ile yol almak çok zor. dolu modelilerinde durum nedir ? aracın beyninde alt yapısı var ise açılabilir mi bu özellik ? konuyu bilen üstatlardan yorum bekliyorum. teşekkür ediyorum...
|
|
ulas55
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2020 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba kardeş 2018 trafiğe çıkşlısı var bende allure 115 lik valla karda da kullanıyorum hatta geçen sene ocak ayında samsuna gittim kayınçomun gazıyla baya dağa çıktık böyle kar yağa yağa lassa snowway3 kar lastiklerim var altında 2 yıllık yani hiç bu dediklerinden yaşamadım hayvan gibi gidiyor ama tabiki asr sürekli devreye giriyordu mesela ve aracı dengeye sokuyor yağmurda yollarda su birikintilerinde ani hızlanmalarda felan benimki devreye giriyor işinide gayet güzel yapıyor kaydırm felan yapmıyor ben çok memnunum açıkcası ama senin dediğin gibi asr özelliği aracında olmayabilir donanımsal olarak sonradan da yazılımla açılabilir olacağını sanmam çünki bazı donanaımlar sensör gerektirir araçta alt yapı yoksa ekü de olsa bile çalışmaz bildiğim kadarıyla acıve modellerinde eskilerde olmuyordu ama şimdi acvıte rıfterler da bunlar hep standart geliyor ama o zamanlar oyle değildi malesef olmaz sanırım senin iş.kolay gelsin.
|
|
en güzeli tabiki senin olandır.
1999 wv polo 1.6 alm 2013 fiat fiorino 1.3 mj. panaroma 2017 toledo 1.4 tsı dsg 125 hp aktif kullanılan 2017 partner tepee 1.6 hdı 115 hp allure aktif kullanılan |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |