|
Boş soketler? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
salgam
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2014 Saat 19:30 |
Herkese selamlar, araca ses sistemi bağlantısı çekerken bazı yerlerde ucu boş duran soketler gördüm. Bu soketlerin bağlantı noktalarında aslında neler var? gerekli parçaları alsak çalışır duruma getirebilirmiyiz?
- Çakmak bağlantısı yanında - Arka sağ koltuğun yanında
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam boş soket illaki çalışacak anlamına gelmez alt yapı ve sistemin olması da gerekir. Sizin gibi ben de geçen aurisin direksiyon kısmını söktüm, Otomatik park - koltuk ısıtma - far yıkama soketlerini gördüm boşta duran. Ama gel gelelim benim araçta bu donanımlar yok soketin ucuna düğme bağlasamda boşuna.
Gelellim neyin ne olduğuna bunun için asıl bakılması gereken sizin aracınızla yaşıt full bir araca bakıp orada neler olabileceği. Aksi halde biraz zor. |
|
salgam
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İlgine teşekkürler. anlıyorum diğer altyapı olmadan socket işe yaramaz. ancak diyelim ki çakmak yanından çıkan direk usb bağlantısı ile yeybe bağlantılı olsa sadece uç aparatı takarak bu özelliği kullanabailirz . Diğer nokta ise arka koltukların kenarına ne için soket gelsin çözemedim?
|
|
peugeot murat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Şase numarani ve soket rengi pin sayısı yerini bildirir veya resmini paylaşırsan öğlen sana yardimci olabilirim
|
|
salgam
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
VF34C9HXC9Y048418
Soket renklerini hatırlamıyorum maalesef. Bir tanesi çakmak bağlantısına paralel duruyordu, diğer arka koltuğun sağ yanında kapı eşiğinde.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |