|
2011 c4 gunduz ledi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
erk4n
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2019 Saat 23:20 |
Selamun aleykum
Arkadaslar aracim icin aldigim gunduz ledi ve kayar sinyali sorunsuz bir sekilde aracima monte ettim lakin denemesini kontak acarak yapmistim sorun yok arac calisirken sinyallerde sorun yok sadece gunduzleri acinca 3 sefer yanip sonuyor bu arada ikaz veriyor ve arizaya dusuyor kontak kapatinca arizalar siliniyor tekrar arac calisirken ariza veriyor arac cakilirken acaba ne gibi bir degisiklik oluyorda ariza veriyor taktigim ledlerin linki.
Düzenleyen erk4n - 28 Temmuz 2019 Saat 23:21 |
|
erk4n
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Beyaz ledi parklara bagladim ve ampulun takili oldugu duydan parklarin soketini cikardim parklari acinca sadece gunduz ledi yaniyor ve ariza vermiyor gece farlar acikken ledlerde yaniyor
Simdi istedigim birsey daha var parklarla gunduz farini ayni anda yakmak beyaz ledi hem gece farlarla hemde gunduz fariyla kullanmak istiyorum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |