|
Kabin icine gelen anormal rolanti sesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Trendpara
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2023 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Trendpara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2023 Saat 18:42 |
Merhaba. Peugetot 206+ benzinli aracimin periyodik bakimini yaptirdim. Bununla beraber triger seti, v kayisi degisti, bogaz kelebegi eltemizlendi, islemler sorasinda motor kulaginin arizali oldugu bikgisi uzerine, bir motor kulagi da degisti. Ancak aracinteslim aldigimda dusuk devire gelince vuvuvu seklinde farkli bir ses turedi. Gaz verince kesiliyor ancak devir 1000 e inince rolanti sesi degisiyor vuvuvu seklinde ve sonra normale donuyor. Ayrica iki ci viteste yavaslamis iken aniden gaz verince tak diye alttan ses geliyor hatta hissediyorum bu sesi. Bunun motor kulagindan oldugunu dusunuyorum ancak belirttigim dusuk devirdeki sesin sebebinibulamadim.
Motor kulagindaki sesi bugun farkettim. İki gun once tekrar servise goturdugunde aracin trigerine tekrar baktilar ve sorun bulamadilar. Sali veya carsamba tekrar gelmemi istediler. Ama benim canimi sikti bu ses olayi. Alti ustu bakim yaptirdim ve durduk yere sert sahibi olduk. Benzer durum yaşayan veya fikir verebilecek var mi?
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Motor kulağının kauçuğu yanlış açıyla takılı olabilir.. Kulak kopmuş da olabilir. Öyle bi ses bende de olmuştu, alt kulağın içi boşalmış meğerse..
|
|
Trendpara
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2023 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Trendpara
|
Yarin tekrar goturucem. Bir sonuc alirsam tekrar editlerim
|
|
Trendpara
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Trendpara
|
Araci tekrar goturdum ancak usta diye bakan arkadas sorunu bulamiyorum dedi. Goturdugum yerin musteri hizmetleriyle gorustum, sonra is yerinin sahibi geri aradi, p.tesi getir tekrar bastan sona bakalim dedi. Son olarak tekrar. Goturucem. Sonrasinda yetkili servise goturmeyi dusunuyorum artik. Bugun de, calistirma esnasinda marşı birakinca ayni vites gecirirken gecmeyince gelen girc sesi gelmeye basladi. Her calistirma da geliyor. Sapasaglam aracim, bakim ve triger degisiminden sonra sorunlar cikarmaya basladi. Tesaduf mu ,ustanin is bilmezligimi bilmiyorum. Yakinda belli olur diye dusunuyorum
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Muhtemelen yapılan işçilikte bir sorun var hocam. ya takılan parçalarda üretimden kaynaklı problem olma ihtimali kesinlikle söyleyin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |