|
acil teyp kodu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
melo
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2019 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2019 Saat 13:28 |
peugot 2010 bipper
şase no: 94900024 acil teyp kodu lazım
Düzenleyen GökhaN - 23 Ocak 2020 Saat 16:52 |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bizde herhangi bir data olmadığı için veremiyoruz.
Yetkili servislerden öğrenebilirsiniz
|
|
hayalcik
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2017 Konum: KIRŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teyp kodu sorununu bende yaşıyorum.Bulunduğum şehirde servis yok.En yakın servisi aradım.Aracı buraya getirmeniz lazım dedi.150 tl de ücreti var dedi.130 km uzaktayım,vereceğiniz 4 tane rakam dedim.Adamlar banamısın demiyor.Eğer bu kod konusunda çözüm sunacak olan varsa minettar kalırım.
|
|
ugomor
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,
Bendede Peugeot Partner 2008 var. Teyp kodu istiyor. Bu kod nasıl giriliyor bilen varmı?
|
|
ugomor
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar kodu biliyorum. Nasıl gireceğimi bilen yokmu?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |