|
Bipper vites değişiminde gaz kesmeme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mnb
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2010 Saat 08:34 |
Arkadaşlar herkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Böyle bir forumun varlığından haberim yoktu. Aracımdaki arıza ile ilgili araştırma yaparken farkettim. Oldukça yararlı bilgiler edindim.
Benim problemim hakkında bilgi bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
2009 model Bipperim var. Aracımı sıfır aldım. 12000 bakımı ile egzos muayenesinden sonra 15-20 km gittikten sonra vites değişimlerinde gaz yavaş kesiliyor. (Devir göstergesi normal) Hızlı vites değiştirirsem aracım öne doğru bir atak yapıyor. Yavaş değiştirirsem problem olmuyor.
Şu ana kadar tüm bakımları garantili olamsından dolayı serviste yaptırdım. Her ay servise götürmeme rağmen aracınızda böyle bir problem yok dediler. Ben aracın beyninde problem olmasından şüpheleniyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
arserhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı sorun bende de var acaba bi çözüm bulabildiniz mi?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |