|
Firmware güncelleme yaparken error verdi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Umaykut
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2023 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2023 Saat 23:01 |
Arkadaşlar merhabalar herkese..
My Peugeot uygulaması güncelleme olduğunu söyledi.. usbye dosyaları indirerek yükledim.. akşam güncellemeyi yüklemeye başladım.. Arabayı çalıştırır vaziyette bıraktım kapıyı kapatıp çıktım.. sonlara doğru error verdi.. Usb yi çıkardım yeniden taktım.. Sonlara doğru yine error verdi.. Bir daha denedim yine aynı.. Motoru kapattım.. Software on demand uyarısı verdi ve eski ekran gelmeden bu yazı ekranda kaldı.. Arabayı kilitlememe rağmen yazı ve ekran gitmedi yaklaşık yarım saat bekledim hala ekran açık.. Akünün kutup başını söktüm.. 3 4 dk sonra taktım.. Aynı ekran yine kaldı.. İşin kötüsü arabayı kilitliyorum ektan kapanmıyor.. Ben de akü kutup başını söküp eve geldim.. Yok mudur çözümü bilen?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |