|
Kapılar kilitlenmiyor. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
anesteziugur
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı anesteziugur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2023 Saat 16:39 |
Ben 2020 model peugeot 3008 sahibiyim. Sıfır aldım
Aracı kilitlediğimde sürücü tarafı ve aynalar kapanıyor, ama diğer 3 kapı ve bagaj kilitlenmiyor. Peugeot Servise gittik, yazılıma, sigortalara baktılar, kapıları söktüler vs Hiçbir sorun bulamadılar. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Düzenleyen anesteziugur - 11 Nisan 2023 Saat 16:42 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhabalar muhtemelen bsi sorun vardır hocam. yani siğorta kutusu vs. değişmesi gerekebilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ibrahimy
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Şubat 2024 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
MErhaba, Aynı sorunu birebir ben de aracımda da farkettim. Ne zaman ne şekilde başladı farkında bile değilim. Zira aracın yanına her seferinde anahtarla gittiğimden kapışları açmak için elimizi kapı koluna daha önce kilitlimi değil mi anlamıyorduk.
Sorunu çözdüğünüzü düşünerek sormak istedim. Hangi yolu izlediniz?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |