|
BİLGİNİZE SUNULUR? 3008 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
eyupsayi
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2024 Konum: beylikdüzü ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2024 Saat 11:04 |
Merhabalar arkadaşlar 1 ay önce 2010 model 1.6 hdi 171.000 km araç aldım aracın periyodik ve genel bakım bakımlarını yaptırdım yanlız bir sorunum var çözemedik. Şöför tarafındaki cam düğmeleri sağ taraftaki camları açmıyor? Bunun üzerine zeger marka sıfır düğme aldım sorun çözülmedi üstüne orjinal düğme ile denedik sorun çözülmedi? Sizce sıkıntı neden kaynaklı? Yorumlarınızı bekliyorum...
|
|
@1308
|
|
hakanrh
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba;
Hmen hemen aynı sorun var. Orjınal bozuldu muadıl OEM KRAW marka aldım. İlk takıldıgında tum fonksıyonları calısıyor. Bir muddet kullanımdan sonra surucu tarafı cam kumanda anahtarı sürücü camı hariç tüm fonksiyonları devre dısı kalıyor. Tekrar aktif etmek için kumanda soketlerını cıkar tak yaparak kullanıyorum. Şimdilik bi çözüm bulamadım. Gelişmeleri paylaşacağım..... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |