|
peugeot 3008 ön cam çatlama problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
lemet
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2023 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2023 Saat 13:53 |
arkadaşlar aracı aldım 2020 model çok çabuk ön cam çatlıyor 3 yılda 2 defa cam değişimi yaşadım en ufak bir taş gelmesiyle ön cam çatlıyor korkarak araba kullanıyorum benim gibi sorun yaşayan varmı arkadaşlar
|
|
tokatfatihi
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2023 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tokatfatihi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Şansızlık diyebilirim. 2014 yılı jetta aldım 3.gün yanımdan hızla geçen bir otomobilden seken küçük taş camı çatlatmaya yetti ve 2016 yılında A3 aldım 7. ya da 8. gün cam çatladı 6 yıl bindim ilerlemeden o şekil kaldı ve artık kafaya takmamaya başladım. Peugeot alınca buda çatlar sanki nazar değiyor dedim ve kaza bela olmasın çatlarsa çatlasın dedim Aralık 2022 içinde aldım herhangi bir problem olmadı
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |