|
106 xs tıkırtı burcu değişimi. |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ewet klima var ve kaç tane xs gördüysem hep funlar dışarıdaydı...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
emre41
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2015 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 182 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben araçta klima yok tek fan var oda içeride çok kafam karıştı ??
|
|
outlaw
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
RADYATÖR SOĞUK HAVAYI ÖNDEN ÇEKER BENCE SEN ARKADAN ÖNE TAK FANI..
|
|
SHQIPTAR
|
emre41
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2015 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 182 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Haklısın ben biraz araştırıyım bu konuyu.
|
|
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşlar eski tiplerde ve 8 valf modellerde klima yoksa su radyatörüde küçük oluyordu o yüzden fan da iç kısımda oluyordu ama yeni tiplerde fan dış tarafa konuluyor önde duruyor yani ama arkadaşın aracı yeni tip klima yok bu modellerin bağzılarında fan iç kısımdadır fan motoru reno 9 gibi fanın motoru çıkıntılıdır senin resimde gösterdiğin quık ve gtı tarzı fan motoru pervane ile bütün
|
|
change
|
|
mjtanju
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir bayab olarak yapabilirmiyim bilmiyorum ama deneyeceğim :)) sanayi köşesinde deneyimde fazla uzakta bozmus olmayayim :))
|
|
AnL06
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2021 Konum: Ankara altındağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam kusura bakmayin iyi aksamlar benim 106 da ayni tikirti bosluk sorunu var siz sokup yapmissiniz bu isi kendim yapabilirmiyim zormu sokmesi ankaradaysaniz gelsem bi aracimi kullanip bakarmisiniz
|
|
TheChraq
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2024 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
HOCAM Bİ TIK DAHA DETAYLI GÖSTEREYDİN BEYA :d:d
|
|
SARIII GTİ
|
|
TheChraq
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2024 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
REİS NERDEN ALABİLİRİM BU MALZEMELERİ YAVV
|
|
SARIII GTİ
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |