|
106 Kaput Kaldırma |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
106ordu
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2014 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bence dodik ve tampon uygulaması yapmalısın bence süper olur
|
||
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
ozaman bana lazım degil hayatta 3 bin devrin üzerinde vites atmam :) tarzım degil tın tın giderim :)
|
||
i my quick !
|
||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ÖN ARKA TAMPON VE DODİK BULDUM AMA BANA DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN GİBİ GELİYOR GTI DEĞİL Kİ BEN XS YİM DEMELİ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
EGZOZU KAPATTIM MI BENDE 3000 PEK FAZLA GEÇMEM AMA WAREXİ AÇTIM MI O SES BENİ FENA GAZA GETİRİYOR VE ALLAH NE VERDİYSE 5000 6000 ÇEVRE YOLUNDA 190 GİTTİĞİMİ BİLİYORUM ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
106ordu
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2014 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bence burda onemli olan aracın güzel görünmesi bence güzel bi görünüm katıyo buradaki amaç gti benzetmek değil sadece görününüm katmak :D
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arka logo
|
||
outlaw
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzel görünmesi için illede sislerin yuvarlak mı olması lazım bence benim arabamda gayet güzel görünüyor o tamponlarla ... dışı güzel olucağına motoru ciğeri sağlam olsun yeter ben ne dış güzellikler gördüm ama yolda ruhunu teslim ettiler...
|
||
SHQIPTAR
||
106ordu
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dış görünüşte bi açıdan önemli ama dodik araca ayrı bir hava katıyor ama tabiki renkler ve zevler tartışılmaz |
||
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
BENMKİDE 94 MODEL XSİ 106 DODİKLER VAR AMA TAMPON FAR KAPUT ESKİ TİP ORJİNALİNİ BOZMA KARDEŞİM ARACIN BÖYLE GÜZEL KAPUT KALDIRMA KAPUT MENTEŞESİ ARASINA SOMUN YADA PUL DOLDUR SORA SIK O KISIM ÖYLEE KALKIK KALIYOR AMA GIRTLAK OLARAK GEÇEN DOLU ARAÇLARDA MOTORU SOGUSUN DİYE YAPILIYOR TAMPONA PORT DELİKLERİ AÇILIYOR BİRSÜRÜ ŞEY VAR BENDE MOTORU GÜÇLENDİRDİM ŞANZUMANLA OYNADIM YETMEDİ KARBÜRATÖRLÜ YAPTIK LİMİTÖR İPTAL EDİLDİ DEVİR 8İ GEÇİP TEKRAR 2 YE DAYANIYOR TABİ FRENLER YÜZÜNDEN BİRAZDA ARAÇTAKİ TİTREME YÜZÜNDEN AYAĞI GAZDAN ERKEN ÇEKİYORUM AMA ARAÇ UÇUYOR GİBİ :D GEÇEN OTOBANDA CMAX İLE DURUP DURUP OYNADIM
|
||
change
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |