|
106 Quik far karartma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
Ahmet_ach
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2014 Saat 23:39 |
||
Arkadaşlar kendi yaptığım küçük çalısmayı sizlerle paylaşmak istedim tamamen bana aittir alıntı değildir...
Malzemeler 1) mat sprey boya 2) turuncu cam boyası 3) ince zımpara 4) silikon 5) Fön makinası 6) kağıt bant ilk aşama farların camını sökmek için fön makinası kullandım camın kenarlarını ısıtınca silikon kendını bırakıyor ,isteyen kaynar suya atıpta çıkarabilir. Daha sonra sinyal reflektor kenarını ve far camının kenarlarını ince zımparayla gecip boyamaya hazır hale getiriyoruz Maskeleme ve boyama işlemi bittikten sonra sinyal camını turuncu cam boyasıyla boyuyoruz son işlem olarak camı artık silikonlayabiliriz bunlarda extra olarak park ampulünü ve çift duyulu ampül ( amerikan park için kullandığım)sinyal ampülünü turuncuya boyadım çokta hoş oldu... farları yazın takcam arkadaşlar havalar cok soguk tamponu sökene kadar donar kalırım şuan arabanın üstünde angel far var halkalarına led bağladım yanmıyordu buda angel farların son hali... |
|||
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|||
kursat3006
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
||
Bi de benim farları karartsaydik hayırlısıyla :)
|
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
kursat3006
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
||
Quick de on numara masalah ankamallde görmüştüm eger hafızam beni yaniltmiyorsa |
|||
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
güzel çalışma elinize saglık, güle güle binin
|
|||
kursat3006
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
||
Ama far karartmada su görülen parlak kisimi boyamiyolar mıydı ?
|
|||
|||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
güzel bir anlatım olmuş eline sağlık
|
|||
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Elinize sağlık güzel çalışma, benimde sağ farın halkaları bazen yanıyo bazen yanmıyo gevşeklikmi vardır nedir anlamadım :(
|
|||
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
|||
Ahmet_ach
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
|
||
evet kardeş doğru görmüşsündür ben Ankamall da çalısıyorum bazıları sadec sinyal kısmını boyuyorlar ama ben far camı etrafını boyadım fena olmadı
kardeş halkalar orjinal ise 2 adet led ile çalısıyor bu ledler 3v ,aku 12 v bunu 3v volta düsüren devre var o arızalanmıstır bende de aynı sorun oluyodu bende 12 v led bagladım |
|||
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|||
EmreTan
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2014 Konum: Ankara-Karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arabayı söküp takmayı seven birisi olarak bir sorum olacak :) farları sökmek için tamponu sökmek gerekiyor değil mi ? bir de tampon kolay sökülüyor mu ?
|
|||
ÖLÜNCE TABUTUMU 4 KİŞİ TAŞIYACAK YA, ÖNDEKİLER 1.60 BOYLARINDA ARKADAKİLER 1.80 BOYLARINDA OLSUN MAKSAT ÖN BİRAZ BASIK DURSUN ;)
|
|||
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
eline sağlık güzel çalışma olmuş.
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |