|
106 xr |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
angarya0061
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı angarya0061
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2013 Saat 17:43 |
||
s.a bnde 106 xr var yay alıcam sadece öne kaç cm yay önerirsiniz nasıl bide angel far alıcam satılık varsa cvp atarsanız sevinirm tşkrlr
|
|||
dogukan_1987
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dogukan_1987
|
||
kardeş yay bende eiback var 50mm 5cm oluyo yere çok yakın ona göre ayalra janta göre bide
|
|||
Miniğimmm
|
|||
angarya0061
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı angarya0061
|
||
hocam 3.5 bence en ideali 5 cm olursa altta motor koruyucu kapağı vear çok sürter ya lastikleri büyültüp farkı kapatıcam yada yay takıcam
|
|||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
106 Karter koruma yok yanlışınız var . bende 5 lik yay var görüntü olarak çok güzel senin araban 1.4 3.5 yay düşürmez para kaybın olur haberin olsun.
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
angarya0061
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı angarya0061
|
||
hocam benim aracım 106 xr 5 kapılı
|
|||
rockwaryumm
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
||
Katılıyorum 3,5luk yayla pek bi fark olmaz min. 5lik yay olmalı bence. Karter koruma yok diye biliyorum bende 106larda ama emin değilim
|
|||
angarya0061
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı angarya0061
|
||
benim arabada var karter zaten tek tük 106 xr lerde var hepsinde aynı değil 5 cm çok olur şuanki haliyle arkaya 3 kişi alsam oturyo araba zaten ama ön camurluk çok havada kıl oluorm çamurluğun havada olması lastik jant 175/70/13 gelin bide siz düşünün darlanmamak elde değil :)
|
|||
angarya0061
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı angarya0061
|
||
resim tabilsem atcam da olmuyo aracı görüp ne yapabileceğimi sorcamda onuda beceremiorz önceden belirli resimler çıkıyo ekrana
|
|||
rockwaryumm
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
||
Zaten senin arabanında arkası torsiyon değilmi sadece önleri düşür 5cmle arkayıda ona göre ayarlattırırsın torsiyondan
|
|||
superyusuf
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
||
arkadaş 106 xr bende var.eibach 5 cm koydum.araba 9 cm filan düştü.görüntü süper oldu ama karter koruma kapağı ara ara sürtüyor mecburen.koruma kapağı var bu arada
|
|||
gogo46
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
konuyu hortlatmış gibi olucam ama 5cm lik yay nasıl 9cm indiriyor anlamadım.106 9 cm inse yürümez bence :)
|
|||
110hp 1020kg
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |