|
106 ARKA BAGAJ LOGOSU |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
SK108
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2012 Konum: Tekniker Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(2)
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2013 Saat 14:30 |
|
Merhaba Arkadaşlar,
106 sı olupta arka bagaj açma alanındaki logosu silinmeyen yoktur sanırım..:))
Benim aracımda da silinme sorunu vardı. Sırasıyla ve değişik bir yol izleyerek farklı bir görüntü ortaya çıkarttım. Daha önce deneyen oldumu bilmiyorum..:)
- Silinen logo alanındaki logo plakasını çıkarttım,
- Reklamcıdan siyah folyo aldım,
- Peugeot anahtarlıklığının (orjinal olan) ucundaki anahtar takmada yardımcı yuvarlak halkayı çıkarttım. Yani sadece aslan amblemi kaldı
- Çıkarttığım logo plakası ile folyo üzerinde şablon çıkarttım ve aynı ebatlarında folyoyu üzerine yapıştırdım.
- logo plakasına anahtarlıktan elde ettiğim aslan amblemini de sağlam bir yapıştıcı ile yapıştırdım.
- Daha sonra arka bagaj logo plakasını çıkarttığım gibi yine sağlam bir yapıştırıcı ile aynı yerine yapıştırdım.
Çok değişik ve güzel durdu kabartmalı gibi oldu..
Yorumlarınızı beklerim.
|
||
106 XS ile yaşıyorum..:))
|
||
cihanpasam
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Çok güzel olmuş eline sağlık
|
||
Roland Garros 2000 206
|
||
fTh206
2. Vites 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hakikaten çok güzel ve başarılı olmuş,yetenek budur.
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Elinize sağlık hocam çok başarılı olmuş
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Elinize sağlık hocam.
Not: Konu Nasıl Yapılır / 106. başlığına taşınmıştır |
||
SK108
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2012 Konum: Tekniker Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Herkese çok çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Valla benimde hoşuma gitti kötü duracak diye korktum fakat gerçekten orjinal bişiy oldu..
Elinde anahtarlığı olan varsa denesin derim.:)))
Fakat pejo yedek parça satan firmaların verdiği anahtarlıklar var onlar yeni versiyon aslan logolulardan..Onlarda çok güzel durmuyor onuda denemedim değil..Eski anahtarlıklara daha güzel. Eski versiyon dediğim 1998-2000 MODEL 106 ların orjinal anahtarlılları diyebilirim.
İyi akşamlar,
|
||
106 XS ile yaşıyorum..:))
|
||
konyalı42
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
|
|
işte bu ya helal eline sağlık...
|
||
ErolSs
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu konudan esinlenerek bende yaptım logomu :)))
ben logoyu söktüm aslan logosunuda beyaz olan zeminden söktüm daha sonra zımparalayıp siyah vinilla kapladım daha sonrada aslan logosunu güçlü bir yapıştırıcı ile yapıştırdım daha sonra araca yapıştırdım 2 ay oldu şükür acılmadı
|
||
QWERTY
|
||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu anlatımı bi fotorafla taçlandırabilirdin
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
IBRHMCN
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Orjinal anahtarlık alınır :) kesinlikle güzel çözüm ve güzel olmuş bende folyo düşünüyordum ama bu daha şık olmuş tebrikler..
|
||
1999 1.6 GTI ALP BEYAZ 106*
2002 1.6 XT ŞEYTAN KIRMIZI 206 |
||
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
+308 :)
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gayet şık ve güzel olmuş elinize saglık ;)
|
||
tetik-soner
3. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
|
bizim doğanın 106 sına lazım böyle bişey
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bunu uygulayalım benim arabaya hepberaber,
o anahtarlığı bulabilir miyiz? Not: böyle konularda 0/10 yetenekteyim
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Senin anahrarlıkla kurtarılmıyor Doğan, senin plakayıda sökmüşler arkadaş plakayı folyoyla kaplayıp anahtarlığı üzerine yapıştırmış.
|
||
tetik-soner
3. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
|
bahtsız bedevi gibisin doğan
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
acaba ne uydurabiliriz oraya?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aslanın altında 2-3 mm capında bi tabaka var o tabakayı nasıl uygururuz, mühendis/zeki/yetenekli/tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ederim
Düzenleyen dogan106 - 20 Şubat 2014 Saat 20:29 |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |