|
106 gti yardım lütfen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bydennis
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 21:16 |
slm arkadaşlar yeni bi 106 gti kullanıcısıyım ama ufak tefek eksikleri var aracımın bunları nerden nasl bulabilceğim hakkında bilgisi olan arkadasların yardımına ihtiyacım var :( aracın torpidosu bozuk kapak deiştirmek gerekio
göstergelerin üzerindeki plastik parça kırık gözüme çarpıyo aynaları kontrol eden analog düşmüş onu bulmam gerek cam suyunun deposu delik su kaçırıo o lağzım kornam yok :) egzosla idare ediorum :P simdiden tşkr ederim |
|
apopeugeot
1. Vites 04 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2008 Konum: İST/ÇAĞLAYAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı apopeugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
siteye parça aramak için üye olmayalım
|
|
bydennis
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sitenin içinde çıkmacının nosu msn i var saten ordan ulasabilirim ama arkadaslar alternetif sunumlar paylasıo onu gördüm ilerleyen günlerde parça mı yoksa arkadaslık içinmi geldim belli olur;) |
|
apopeugeot
1. Vites 04 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2008 Konum: İST/ÇAĞLAYAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı apopeugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
http://www.cikmaciefe.com/
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |