|
RB3 Ünitelere AUX Girişi Yapımı |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
karışık gibi duruyor..
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
A-Falcon
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2010 Konum: Oto Elektronik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Başarılı bir çalışma olmuş teşekkürler
bu arada kapagan size de ayrıca teşekkür ediyorum ... |
|
A-Falcon
|
|
Gökhan Çetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hafta sonu deneyecegim olursa takılırım yeni bi teyp alana kadar
|
|
Gökhan Çetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
|
Denedim ama olmadı bende
|
|
sercan5741
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2012 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sercan5741
|
hocam öncelikle eline sağlık. biraz geç oldu ama sormak istediğim bir soru var. şase için kondansatör kullanmak şartmıdır? yani o olmadan şase yapamazmıyız?
|
|
seduray
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2013 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gayet güzel çalıştı , hocamın ellerine sağlık. Yalnız birşeyi atlamış , ben yaptığımda da başlangıçta çalışmadı..
Kasetçaların tepsisini sanki içeride kaset varmış gibi içeri sürmek gerekiyor.. Kasetçaların Data kablosu takılı olması gerekli.... Kondansatörün + ve - uçlarında da dikkat etmek lazım. Ondan sonra SRC düğmesine basıldığında teyp kasetçalara geçiş yapıyor ve ses duyuluyor. Şase için ise kondansatör kullandım.. Emeğinize sağlık, çok teşekkürler.. Bağlantı Şeması: https://imagizer.imageshack.us/v2/317x407q90/546/so0s.jpg Düzenleyen seduray - 27 Mart 2014 Saat 18:44 |
|
2004 Peugot 307 XR 1,6 Otomatik (LOVATO LPG)
|
|
Driverghost
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2013 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Driverghost
|
Kardes senin dedigin ve gosterdigin gibi yaptim. Ama ses gelmiyo ve kumandanin ses tuslari teypteyken calismiyo radyodaykense sorun yok. Nerde hata yaptigimi cozemedim teybim seninkiyle ayni arac partner.
|
|
Driverghost
|
|
palarec
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle konuyu açan,bu kadar araştıran ve uğraş veren arkadaşa teşekkür ederim.bu kadar detaylı anlatım yaptığı için hiç zorlanmadan yaptım ve sonuç çok iyi.ben ön panele delik açarak aux girişi monte ettim.iki tarafı erkek kablo ile bağlantı yapıyorum.fırsat bulunca foto eklerim.
Bu işlemi yapıpta çalıştıramayan arkadaşlar!kaset mekanizmasının arkasında sol tarafa kalan sivicin konumunu değiştirin.mekanizma aşağı düşse bile kaset olmadığı için siviçler konum değiştirmiyor. |
|
metinmetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı metinmetin
|
Arkadaşlar bu resimleri ben neden göremiyorum telefondan gidiyorum
|
|
didim_09
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2018 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam anlatım çok güzel ancak fotoğraflar sılınmış tekrar yukleme ımkanı var mıdır?
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
RB3 - 00 modeli için aşağıdaki şemaları buldum, teyibin ana kartını fotoğraftaki ile karşılaştırıp bu şemaya göre yapabilirsin. (kırmızı kablo hariç) bu işlem de teyp içinde kaset varmış gibi algılaması için fotoğraflar alıntıdır (Ali Fuat)
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |